Karadağlar 25. Bölüm özeti ve fragmanı

Karadağlar 25. Bölüm özeti ve fragmanı

SHOW TV ekranlarında yayınlanan dizi Dostoyevski'nin 'Karamazov Kardeşler adlı romanından uyarlanmış. Zengin bir baba ve oğulları arasındaki çatışmaları anlatan dizi reyting sıralamasında da üst sıralarda yer alıyor.

Karadağlar dizisinin 25. Bölüm özeti Show Tv web sitesinde şu şekilde yer aldı:

Gülhayat'ın babasının ölümünden kendisini sorumlu tuttuğunu ve bunun intikamını istediğini öğrenen Halit, bütün bunları bildiğini Gülhayat'a anlatır. Halit'i bir şekilde kandırabileceğini bilen Gülhayat ise Halit'in bütün iddialarını inkar eder ve onunla bir anlaşma yapar.

Gülhayat'ı asıl rahatsız eden konu ise Gülali'ye yazdığı mektupta anlattığı şeyleri Halit'in nereden bildiğidir. Mektubu okuyarak Gülhayat'la ilgili tüm gerçeği öğrenen Gülali ise Gülhayat'a güvenemeyerek hata yaptığını anlar ve ondan bir şans daha istemeye gider.

Bu arada babasının şantaj yoluyla kaymakamdan çıkar elde ettiğini öğrenen Selahattin, kaymakama Halit Karadağ'ı suçlayan bir ihbar mektubu yazdırır ve ele geçirdiği bu mektubu babasına karşı koz olarak kullanmaya başlar.

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın Halit Karadağlı’yı canlandırdığı dizinin fanatikleri de oluşmuş durumda. Her biri birbirinden heyecanlı geçen bölümleri iple çeken fanatikler arasında bayanların oranı da oldukça yüksek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile