Karadayı 50. Bölüm: Karadayı dizisinde neler olacak?

Karadayı 50. Bölüm: Karadayı dizisinde neler olacak?

Pazartesi akşamlarının tartışılmaz en çok izlenen dizisi Karadayı 50. bölümüyle Pazartesi akşamına damga vurmaya hazırlanıyor. Karadayı 50. son bölümde Feride Hakim Nazif Kara'nın Kalemini kırıyor mu?

Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in başrolde oynadığı, ATV'nin en çok izlenen dizilerinden olan Karadayı'nın bugün ekranalara gelecek olan 50. son bölüm fragmanını izleyenler gözlerine inanamadı. Karadayı 50. son bölüm fragmanına göre Feride Hakim Karadayı Mahir Kara'nı babası olan Nazif Kara'nın kalemini kırıyor. Peki Karadayı 50. son bölümde başka neler yaşanacak?

Karadayı 50. bölümde mahkemeden karar çıkacak. Ayrıca Turgut hain bir plan hazırlıyor. İşte Karadayı yeni bölümden detaylar.

Karadayı dizisinin yeni bölümünde Nazif Kara için karar günü geldi. Hakime Feride mahkeme kararını açıklayacak. Bu arada Feride'nin babası ve Turgut boş durmuyor. Feride'nin babası Turgut'tan öyle bir plan hazırlamasını istiyor ki Feride bir daha Mahir'in suratını dahi görmek istemezsin. Peki Turgut'un hazırladığı plan nedir?

Karadayı'nın 50 bölümünden 50 unutulmaz an
Karadayı 50. Bölüm: Karadayı dizisinde neler olacak?


Karadayı 50. bölüm özeti;
Mahir ve Feride'nin görüştüklerini öğrenen Mehmet Saim deliye döner. Turgut'un kaçması için yardım etmekten vazgeçer... Çünkü aklında yepyeni bir plan vardır artık...

Mahir uzun zamandır peşini kovaladıkları delilden bir netice çıkmadığını öğrenince, babası için bütün umudunu yitirmiştir. Zira Turgut'u da bulamamaktadırlar. Ama Feride, Nazif Kara davası için hala mücadele etmektedir. Feride'nin bu azmi karşısında Mahir de Turgut'u yakalamak için beklemeye başlar. Turgut da bundan habersiz Mahir'e adım adım yaklaşmaya.

Nazif kadim dostu Dalyan'ın arkasından iş çevirdiğini öğrenir ve hayal kırıklığına uğrar. Oysa kader Nazif'in yüzünü güldürmek için bambaşka bir sürpriz hazırlar.

KARADAYI 49. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Karadayı Mahir ve Feride her ne kadar birbirlerine kavuşmuş olsalar da, Mahir, Sinan'ın varlığından çok rahatsızdır. Feride, Sinan'ın kendilerine yardım etmeye çalıştığını söylese de Mahir buna inanmaz ve içten içe Feride'ye karşı bir yakınlık hissettiğini düşünür.

Yasin, Mahir ve Feride'ye, Turgut'un sınırdan çıkmak üzereyken yakalandığı müjdesini verir. Feride ve Mahir kabusun sona erdiğini düşünerek karakola giderler.

Sevkiyat zamanı belli olmuştur. Sinan'ın içi rahattır. Necdet malları çalıp Sinan'ın belirlediği yere taşıyacaktır. Oysa Necdet'in başka planları vardır. Sinan durumu öğrendiğinde Necdet'i ummadığı bir şekilde cezalandırır...

Mahir ve Feride Turgut'a bir adım daha yaklaşmak için yeni planlar yaparken hiç ummadıkları bir göz onları izlemektedir. Bu beklenmedik misafir, Mahir ve Feride'nin aşkında bir dönüm noktasına yol açacaktır...
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile