Karaköprü'nün Araç Filosu Güçlendirildi

Karaköprü'nün Araç Filosu Güçlendirildi

Karaköprü Belediyesi ilçeye hizmeti artirmak adina araç filosuna yeni araçlar ekleyerek filosunu güçlendirdi.

Sanliurfa Karaköprü Belediyesi hizmetlerini hizlandirmak adina araç filosunu 30 yeni araçla güçlendirdi. Yeni araçlarin tanitilmasi için gerçeklestirilen programa ev sahibi olarak Karaköprü Belediye Baskani Metin Baydilli’nin yani sira AK Parti Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi Mücahit Yanilmaz,, AK Parti Sanliurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal ve Ahmet Akay, Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Y. Üyesi Vildan Polat, Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Baskani Mehmet Kus, Hilvan Belediye Baskani Aslan Ali Bayik, AK Parti Merkez Ilçe Baskanlari, Belediye Meclis Üyeleri ve davetliler katildi.

Özellikle fen isleri ve temizlik isleri hizmetlerinde kullanilmak üzere alinan araçlarin tanitimi yapilirken, bu araçlarla birlikte hizmetlerin daha hizli bir sekilde ilerlemesi saglanacak. Araç filosuna eklenen araçlar arasinda 13 adet kamyon, 8 adet çöp toplama araci, 7 adet loder kazici ve yükleyici kepçe, 1 adet ekskavatör ve bir adet silindir bulunuyor.

Baydilli, Karaköprü’nün her geçen yil çok ciddi oranda büyüme gösterdigini aktararak, 2020 nüfus verilerine göre Karaköprü’nün Türkiye’de en fazla büyüme oranina sahip 6. ilçe olarak gözde bir yerlesim yeri oldugunun altini çizdi. Programda bir konusma yapan Karaköprü Belediye Baskan Metin Baydilli, “Biz de Karaköprü Belediyesi olarak bu büyümeye ayak uydurmak, gerekli hizmetleri sunmak için gerçekten yogun bir çaba içerisindeyiz. Ilçemize daha hizli hizmet vermek için hizmet filomuza 30 yeni araç kazandirdik. 13 adet kamyon, 8 adet çöp toplama araci, 7 adet loder kazici ve yükleyici kepçe, 1 adet ekskavatör ve 1 adet silindir ile araç filomuz ve hizmet agimiz genislemis oldu. Karaköprü ilçemiz gözde bir ilçe olarak sürekli büyümeye devam edecektir. Biz de bu büyümeyle birlikte hizmetlerimizi artirip ihtiyaçlari karsilamaya devam edecegiz. Yeni araçlarimiz ilçemize hayirli, ugurlu olsun. Karaköprü’müze daha güzel hizmetlerde bulunmayi, ilçemize daha fazla eserler birakmayi Rabbim bize nasip etsin” diye konustu.

Tanitim programinin ardindan araçlar hizmete baslamak üzere konvoy halinde makine ikmal parkina gittiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile