Karaman Valisinden Kırıkkale Valisine Ziyaret

Karaman Valisi Süleyman Kahraman, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner‘i ziyaret etti.

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner‘e nezaket ziyaretinde bulunan Kahraman, ziyaretinde Yunus Emre Camisi‘ni simgeleyen minyatür hediye ederken, Vali Güner de içerisinde Kırıkkale‘yi tanıtan kitap ve bozlaklardan oluşan CD hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güner, Kahraman‘ın Kırıkkale‘nin yetiştirdiği değerlerden birisi olduğunu, Kırıkkale‘ye sılayı rahimde bulunmasının kendilerini sevindirdiğini kaydetti. Karaman‘ında Kırıkkale‘ye benzer bir il olduğuna işaret eden Vali Güner, "Bende bir Kırıkkaleli olarak hemşerimiz ve meslektaşımı şehrimizde ağırlamaktan gurur duyuyorum" ifadesini kullandı.

Vali Kahraman da, "Doğup büyüdüğümüz toprağa sılayı rahimde bulunuyorum. Kırıkkale‘de başarılı bir valimiz var. Başarılı çalışmalarını yakından takip ediyorum. İyi bir şehirde valilik yapıyorsunuz. Kırıkkale gibi güzel bir memlekette hizmet etmek sizin için, sizin gibi başarılı bir valiye de sahip olduğu için Kırıkkale şanslı. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Kahraman, Kırıkkale‘yi gelişmiş olarak gördüğünü ifade ederek "Hepimizin ortak amacı insanlığa hizmet" dedi.

Vali Kahraman daha sonra Ticaret Borsası‘na iadeyi ziyarette bulundu. Kırıkkale Ticaret Borsası‘nın geçtiğimiz aylarda kendisini Karaman‘da ziyaret ederek onurlandırdığına işaret eden Vali Kahraman, "Bugün burada iadeyi ziyarette bulunuyorum. Beni Karaman‘da ziyaret ederek onurlandırdınız. Çalışmalarınızı yakından takip ediyor ve takdir ediyorum. Bizim amacımız dünyanın neresinde olursanız olun insanlığa hizmet etmek. Kırıkkale‘yi çok gelişmiş ve değişmiş olarak gördüm" diye konuştu.

Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer‘de kendilerini onurlandıran Karaman Valisi Hemşerimiz Süleyman Kahraman‘a iadeyi ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Sümer ziyarette Kahraman‘a Kırıkkale‘nin değerlerini simgeleyen bir tablo hediye etti.

Kahraman‘ın Kırıkkale‘nin yetiştirdiği başarılı bürokratlarından birisi olduğunu belirten Sümer, "Kahraman‘ın başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bu çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile