Karatay Belediyesi, Ilçenin Dört Bir Tarafinda Çalisiyor

Karatay Belediyesi, Ilçenin Dört Bir Tarafinda Çalisiyor

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi, ilçenin daha estetik, güvenli ve konforlu bir ulasima kavusmasi adina Fen Isleri Müdürlügü’ne bagli bütün ekipleriyle sahada çalismaya devam ediyor.

Ilçenin tamaminda yürütülen çalismalarla ulasim agini her geçen gün daha konforlu hale getiren Karatay Belediyesi, ilçenin dört bir tarafinda yol yapim, parke tasi döseme, asfalt serim ve çevre düzenleme çalismalarina hiz kesmeden devam ediyor. Karatay Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri bu çerçevede Karakaya-Divanlar arasinda yol yenileme ve sathi kaplama çalismasi yürütüyor.

“Tüm ekibimizle hemsehrilerimiz için hep sahadayiz”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, gerçeklestirdikleri çalismalarla Karatay’i konforlu, estetik ve çok daha güvenli bir ulasim aginda kavusturmaya çalistiklarinin belirtti.

Baskan Kilca, “Karatay’imiz sürekli büyüyen, gelisen bir konumda. Biz de vatandaslarimizin isteklerine daha hizli cevap vermek için gece gündüz çalisiyoruz. Diger hizmetlerimizde oldugu gibi yol ve asfalt çalismalarimiz da hiz kesmeden devam ediyor. Su anda Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz Karakaya-Divanlar mahallelerimizin baglanti yolunda sathi kaplama çalismasi gerçeklestiriyor. Yaptigimiz tüm hizmetler, hemsehrilerimiz ve Karatay’imiz için. Hemsehrilerimizin rahati adina cadde ve sokaklarimizi hak ettikleri konuma ulastirmak için çalisiyoruz. Tüm ekibimizle her daim sahadayiz. Hizmetlerimizin Karatay’imiza ve Konya’miza hayirli olmasini temenni ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile