Karayollarında Durum

Karayollarının üstyapı ve kavşak çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanırken, sürücülerin kış koşulları nedeniyle tedbirli ve dikkatli araç kullanmaları gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bülteni̇ne göre, sürücüleri̇n kış şartlarına uygun olarak mutlaka zi̇nci̇r, takoz, çekme halatı bulundurmaları, araç taki̇p mesafeleri̇ni̇ artırmaları, hızlarını azaltmaları, trafi̇k i̇şaret ve i̇şaretçilerine uymalarını, şeri̇t i̇hlalleri̇ yapmamaları, özelli̇kle buzlanma olan kesi̇mlerde çok daha di̇kkatli̇ olmaları isteniyor.

İzmit-Karamürsel-Yalova yolunun Karamürsel şehir geçişi ile Yalova kavşağı (0-30. kilometreleri) arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle yol trafiğe kapatılacak ve kapatılan kesim 5 kilometreyi geçmeyecek. Bu kapsamda, 30 kilometre içerisinde birden fazla farklı yerde sağ ve sol taşıma yolundan biri tamamen trafiğe kapatılacağından ulaşım diğer yoldan iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara çevre otoyolunun Konya kavşağı- Karataş kavşağı (3-4. kilometreleri) arasında kavşak düzenleme çalışmaları nedeniyle yol taşıt trafiğine kapatılacak. Ulaşım Karataş viyadüğü-Konya kavşağı istikametinden iki yönlü olarak gerçekleştirilecek.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile