Kars Belediyesi Boks Takımına Malzeme Hediye Etti

Kars Belediye Balkanı Nevzat Bozkuş, Meclis Salonu’nda Belediye Spor Boks takımı antrenörü ve sporcularıyla bir araya gelerek spor malzemesi hediye etti.

Başkan Nevzat Bozkuş, gençlerin sporun her branşında başarı sağlaması için belediye olarak imkanları seferber ettiklerini belirtti.

Başkan Bozkuş; “Kars Belediye Spor Kulübü bünyesinde kurulan boks takımın sporcu kardeşlerimize Bizde yine kanun çerçevesinde kendilerine destek vermeyi hedefledik. Çünkü sonuçta bizim hem lisanslı sporcularımız hemde amatör kümede mücadele ettiklerinden dolayı özellikle ihtiyaçları olan malzeme konusunda kendilerine destek vereceğimize dair söz verdik” dedi.

Nevzat Bozkuş; “Bu anlam içerisinde arkadaşlarımıza bu malzemeleri n kendilerine şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bundan sonra daha ileride daha güzel başarılar elde edebilmeleri içinde her türlü desteği vereceğimize söz veriyoruz. Bu bir başlangıç olsun diyoruz. Dolayısıyla sadece Karsspor ve Karspor’un altyapısı ile ilgili değil belediyemiz bundan sonra bütün spor dallarında kendi imkan ve olanakları içerisinde destek olacak. Çünkü bir ilin tanıtılmasında sporun ciddi anlamda büyük etkisi var. Artı gençlerimiz burada futbolda, voleybolda, atlatizmde yani sonuç itibariyle de boksta iyi noktalara gelecek gençlerimiz var. Bunların ellerinden tutmak lazım. Bizde belediye olarak, yerel yönetim olarak bu konuda bir çok olanak ve imkanı seferber edeceğiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, aldıkları malzemeleri sporculara verdi. Sporculardan derce sözü alan Başkan Bozkuş, bu tür desteği vereceğini kaydetti.

Kars Belediye Başkanlığı tarafından alınan spor malzemelerine yaklaşık 15 bin TL. verildi. Daha sonra Başkan Bozkuş, Belediye Spor Kulübü boks takım sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile