Kars'ta Bayramda 2 Bin 527 Polis Ve Jandarma Görevlendirildi

Kars'ta Bayramda 2 Bin 527 Polis Ve Jandarma Görevlendirildi

Kars’ta 9 günlük bayram tatili süresince bin 124 emniyet, bin 403 jandarma olmak üzere 2 bin 527 personel görevlendirildi.

Vali Ziya Polat, uygulama noktalarina gelerek yapilan uygulamalara eslik etti. Polat vatandaslara hayirli bayramlar dileklerinde bulundu.

Kars Valiligi, trafik kazalarinin önüne geçmek için "Hizini düsür, yolun sonu bayram olsun" mottosuyla çesitli önlemler aldi ve tatilde yola çikacak vatandaslari uyardi. 9 günlük bayram tatili boyunca görev yapacak personel denetimlere basladi.

Kars Valiligi, bayram tatili süresince il genelinde kritik yol güzergahlarinda ve trafik yogunlugunun oldugu bölgelerde trafik ve güvenlik denetimleri yapiyor.

Ekipler noktalarda durdurduklari araç sürücülerine dikkatli olmalari konusunda uyarida bulunurken, vatandaslarin da GBT’si sorgulaniyor. Cadde ve sokaklarda yaya ve motorize ekiplerle uygulamalar gerçeklestiren ekipler, kentte bayramin olaysiz bir sekilde geçirilmesi için gayret gösteriyor.

Ayrica Kars’ta mezarliklar gibi halkin yogun oldugu yerlerde, kurban kesim ve satis alanlarinda, cami önlerinde, sehir içindeki ticari taksilerde, toplu tasima araçlarinda ve sehirlerarasi otobüs terminalinde gerekli güvenlik tedbirleri alindi. Kars Valiligi, 9 günlük Kurban Bayrami tatili öncesinde her türlü tedbiri alarak, vatandaslarin huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmesini amaçliyor. Kent genelinde yapilan uygulamalara Vali Ziya Polat’ta eslik etti. Polat, vatandaslara hayirli bayramlar dileklerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile