Kars'ta Jandarmadan Huzur Ve Güven Uygulamasi

Kars'ta Jandarmadan Huzur Ve Güven Uygulamasi

Kars Il Jandarma Komutanligi, il genelinde güvenlik ve huzuru artirmak amaciyla "Huzur ve Güven" uygulamasi gerçeklestirdi.

Kars Jandarma Komutanligi’nca uygulama kapsaminda, jandarma ekipleri sabah saatlerinden itibaren bölgedeki ana arterlerde ve stratejik noktalarda denetimlerini sürdürdü. Vatandaslarin kimlik bilgileri kontrol edildi, araçlarin belgeleri incelendi ve trafik kurallarina uyulup uyulmadigi gözden geçirildi. Ayrica, süpheli davranislarda bulunan kisiler ise detayli sekilde sorgulandi.

Jandarma ekipleri, denetimlerin yani sira halkla da birebir iletisime geçerek, güvenlik konularinda bilgilendirme yapti. Vatandaslardan, süpheli durumlari yetkililere bildirmeleri ve güvenlik önlemlerine uymalari istendi.

Uygulamanin Kars’ta genel asayisi ve kamu güvenligini saglama amacini tasidigi kaydedildi. Ayrica, bu tür uygulamalarin düzenli araliklarla devam edecegi ve halkin güvenliginin ön planda tutulacagina dikkat çekildi.

“Vatandaslar jandarma uygulamalarindan memnun”

Öte yandan vatandaslar, jandarma ekiplerince kent genelinde gerçeklestirilen uygulamadan memnuniyet duyduklarini belirtti.

Jandarma ekiplerince “Huzur ve Güven” uygulamalarinin belirli araliklarla sürecegi ögrenildi. Uygulamalarda, metruk binalarda tek tek kontrol edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile