Kars'ta Ot Yüklü Traktörler Sürücülere Zor Anlar Yasatiyor

Kars'ta Ot Yüklü Traktörler Sürücülere Zor Anlar Yasatiyor

Kars’ta biçim mevsimin yogun oldugu bu günlerde, ot yüklü traktörler, sürücülere zor anlar yasatiyor. Özellikle kirsal bölgelerde sikça karsilasilan bu durum, hem trafik akisini engelliyor hem de sürücülerin güvenligini tehdit ediyor.

Kars’ta biçim mevsiminin baslamasiyla birlikte karayollarinda yogun bir sekilde seyreden römorklari ot yüklü traktörler sürücüleri rahatsiz ediyor. Otlarin traktörlerden sarkan kismi, özellikle görüs açisini kisitlayarak diger araçlarin geçisini zorlastiriyor.

Karayolunda seyreden traktörlerin denetlenmesini isteyen sürücüler, “Geceleri traktörler çok tehlikeli oluyor. Sinyal lamlari görünmüyor. Hiçbir isik yok, birden karsimiza çikiyor. Tehlike atlatiyoruz. Karanlikta yerden traktörler kazalara davetiye çikariyor. Yetkililer buna çözüm bulmalidir” diye konustular.

Kars-Arpaçay-Çildir, Kars-Akyaka ve Kars-Digor karayolunda yogunlukta olan traktörler, karanlikta görünmüyor. Sürücüler, traktörlerde gerekli sinyal lambalari yanmasini ve uzaktan görünür olmalarini istiyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile