Karşıyaka'da Faytonlara Düzenleme

KarşŸıyaka'da, şŸikayet ve öneriler doğŸrultusunda fayton durakları ve çalışŸma saatlerinde düzenlemeye gidildiğŸi bildirildi.

KarşŸıyaka Belediye BaşŸkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yazılı açıklamasında, yaz aylarının gelmesiyle sahilde müşŸteri bekleyen faytonların pis koku yaydığŸı ve görüntü kirliliğŸi oluşŸturduğŸu yönünde şŸikayet ve önerileri dikkate alıp, faytoncularla da uzlaşŸarak fayton durakları ve çalışŸma saatlerine yeni düzenleme getirdiklerini belirtti.

Buna göre, KarşŸıyaka İskelesi yanındaki durakta artık tek faytonun müşŸteri bekleyeceğŸini, diğŸer faytonların, kendilerine ait bekleme alanlarından iskeledeki durağŸın boşŸalmasının ardından sırayla sahile çıkacağŸını ifade eden Akpınar, şŸunları kaydetti:
"Faytonlar, haftanın her günü saat 17.00'de çalışŸmaya başŸlayacak. Mesai, ertesi gün saat 11.00'de sona erecek. Böylece atların, güneşŸin en etkili olduğŸu öğŸle saatlerinde çalışŸtırılmasının önüne geçilmişŸ olacak. Bu çalışŸma sayesinde hem sahildeki rahatsız edici kokulardan hem de görüntü kirliliğŸinden kurtulacağŸız."
 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile