Kasa soyguncuları 6 ay sonra yakalandı

Burdur'un Bucak ilçesinde şubat ve mart aylarında Organize Sanayi Bölgesi'nde iki ayrı iş yerinde meydana gelen çelik kasa hırsızlığı olayı aydınlatıl

Burdur'un Bucak ilçesinde şubat ve mart aylarında Organize Sanayi Bölgesi'nde iki ayrı iş yerinde meydana gelen çelik kasa hırsızlığı olayı aydınlatıldı.

Burdur Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü ve Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan 6 aylık çalışma neticesinde Bucak, Gölhisar ve Manavgat ilçelerinde yapılan operasyonda S.E., A.K., E.T., A.Ö. ve Ç.A.Ö. isimli şahıslar yakalandı.

Burdur Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, çete üyelerinin Burdur'un yanı sıra, Aydın, Denizli, Afyonkarahisar, Muğla, Isparta ve Antalya il merkezi ve ilçelerinde 17 ayrı çelik kasa hırsızlığına karıştıkları ve toplam 450 bin TL değerinde para, döviz ve ziynet eşyası çaldıkları belirlendi.

Beş şahıs, haklarında 'çıkar amaçlı suç örgütü kurmak' amacıyla çelik kasaları parçalayarak hırsızlık yapmak suçundan hazırlanan tahkikat dosyasıyla birlikte mahkemeye çıkartıldı. İki şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 3'ü de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile