İş adamlarına yönelik yaptığı faaliyetler ile tanınan dernek önümüzde ay üçüncü bir kurs açacak. Yürütülen faaliyetler hakkında bilgi veren dernek Genel Sekreteri Nurullah Ergün, kursların katılıp proje hazırlayan genç iş adamlarının bulunduğunu ve bunun kendilerini sevindirdiğini söyledi.
Ergün, ”Bu eğitimin verimliliğini gören Kızıltepe halkı da bizden yeni kurslar talep ediyor. Dernek olarak farklı alanlarda eğitimlerimiz devam edecek. Girişimcilik kursları yoğun ilgi gördü. Yeni kursların için çok sayıda talep alıyoruz. Ocak ayında yeni bir girişimcilik kursu daha açacağız.” dedi.
KOSGEB destekli düzenlenen kurslarda girişimcilik sertifikası alan girişimciler, hazırladıkları projelerle KOSGEB başvuruda bulunup hibe ve faizsiz kredi alabiliyor.
.
Kasgiad'ın Girişimcilik Kursları Yoğun İlgi Görüyor
Mardin’in Kızıltepe ilçesine faaliyet gösteren Kızıltepe Aktif Sanayici ve Genç İşadamları Derneği (KASGİAD) KOSGEB destekli düzenlediği 2. Girişimcilik Kursunu tamamladı.



















