Kastamonu Sanatçilari Depremzedeler Için Seferber Oldu

Kastamonu Sanatçilari Depremzedeler Için Seferber Oldu

Kahramanmaras merkezli 10 ili etkileyen iki büyük deprem afeti sonrasi sanatçilar da depremzedeler için için seferber oldu.



Merkez üssü Kahramanmaras’in Pazarcik ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklügündeki depremlerin ardindan Kastamonu’nun ünlü sanatçilari el ele verdi. Sanatçilar, yasam malzemeleri içeren yardim paketlerini, Kizilay yardim toplama merkezine getirdi. Buraya gelen yardimlar görevliler tarafindan tek tek ayristirilip, ihtiyaca göre tirlarla deprem bölgesine gönderildi. Sanatçilar, kendi aralarinda topladigi paralari Kizilay’a bagislarken, bazilari da yardim toplama merkezlerinde sabahliyor.

Depremzedeler için birlik oldugunu söyleyen 34 yasindaki sanatçi Murat Ködek “Öncelikle ülkemizin yasamis oldugu büyük felaketten ötürü, bütün milletimize geçmis olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Rabbim bu felakette hayatlari kaybeden bütün vatandaslarimizin mekanlarini cennet eylesin, yaralilarimiza da acil sifalar versin. Bizler Kastamonu sanatçilari ve müzisyenleri adina bu büyük deprem felaketinde, elimizden gelen yardim ve destekleri saglayabilmek adina bir çalisma baslattik ve çalismamizi tamamladik. Rabbim tüm afetzedelerimizin yar ve yardimcisi olsun. Insallah Rabbim bu tür afetlerden bütün milletimizi korusun, bizleri muhafaza eylesin” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile