Kayapınar Belediyesi'nden 2 Bin Kişiye İftar Yemeği

Kayapınar Belediyesi'nden 2 Bin Kişiye İftar Yemeği

İçişleri Bakanlığı’nca kanun hükmünde kararname kapsamında görevlendirme yapılan Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi’nce iki noktaya kurulan çadırlarda 2 bin kişiye iftar yemeği veriliyor.

Kayapınar Belediyesi’nce Ramazan ayı münasebetiyle Kayapınar ilçe sınırları içerisinde iki bölgede iftar çadırı kurdu. Ramazan ayının ilk gününden itibaren Ekin Park ile Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde kurulan iftar çadırları ile 2 bin kişiye iftar yemeği veren Kayapınar Belediyesi’nin bu uygulaması ile vatandaşlardan tam not aldı. Ekin Park’taki iftar çadırını ziyaret eden Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Cebe, belediye personeli ve vatandaşlarla iftarını açtı.

Kayapınar Belediyesi’nce Ramazan ayı dolayısıyla kurulan çadırda iftar açan vatandaşlar, ihtiyaç sahiplerinin burada rahatça yemek yiyebildiğini söyledi.

Verdiği hizmetten ötürü belediyeye duacı olduklarını dile getiren vatandaşlar, "Allah Kayapınar Belediyesi’nden razı olsun. İki gündür burada iftarımızı açıyoruz. Suriyeliler başta olmak üzere bizim gibi birçok insan gelip burada rahat bir şekilde iftarını açıyor. Verilen hizmetten dolayı yetkililere teşekkür ediyoruz. Bu hizmetlerin devamını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile