Kayip Ihbarinin Ardindan Cinayet Çikti

Kayip Ihbarinin Ardindan Cinayet Çikti

Giresun’un Yaglidere ilçesinde yapilan kayip ihbarinin ardindan araci yanmis halde, kendisi de ölü bulunan sahsin cinayete kurban gittiginin belirlenmesi üzerine 1’i kadin 3 kisi gözaltina alindi.

Giresun Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, yaklasik bir ay önce yapilan kayip ihbarinin ardindan vahsice islenmis cinayete ulasti. Edinilen bilgilere göre, yakinlari tarafindan kayip ihbari yapilan Durmus Demir’in araci Kesap ilçesi Findikli mevkiinde yanmis halde bulundu. Olayin izini süren Giresun Emniyet Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, Plaka Tanima Sistemi ve HTS kayitlarindan yola çikarak cinayetin süphelilerine ulasti. Yapilan çalismalar sonucunda cinayetin Yaglidere ilçesinde Ekin Yaylasi’nda islendikten sonra cesedin Ekindere mevkiinde dere kenarina atildigi tespit edildi. Cinayetin süphelileri olarak gözaltina alinan Ibrahim O., Fatma O. ve Olgun A., emniyetteki islemlerinin ardindan Giresun Adliyesine sevk edildi.

Giresun Cumhuriyet Bassavciligindan olayla ilgili yapilan açiklamada, “Giresun ili Yaglidere ilçesinde ölmüs vaziyette bulunmasina iliskin olarak kamuoyunun dogru bilgilendirilmesi amaciyla is bu basin açiklamasinin yapilmasi uygun görülmüstür. 05/04/2024 günü Kesap ilçesinde yanmis vaziyette bir aracin bulunmasi ve bu aracin sürücüsüne 02.04.2024 tarihinden itibaren ulasilamadigindan bahisle kayip sahis müracaati bulunmasi üzerine kayip sahsin bulunmasina yönelik yapilan çalismalar kapsaminda kollukça yapilan arastirma neticesinde durumundan süphelenilen 2 süpheli takibe alinmis, bu hususta yeterli delillere ulasilmasi üzerine ifadesine basvurulan süphelilerin suçlarini ikrar etmeleri ve yer göstermeleri neticesinde maktel yerde maktulün cesedine ulasilmis, olay yerinde gerekli incelemelerin yapilmasina müteakip maktulün cesedi üzerinde otopsi islemleri yapilmak üzere hastane morguna alinmis, olayi gerçeklestiren her 2 süpheli ile olayla baglantili oldugu degerlendirilen baska bir süpheli de gözaltina alinmistir” denildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile