Kayip Papagan 'Can' Için Her Gün Agliyorlar

Kayip Papagan 'Can' Için Her Gün Agliyorlar

Amasya’da yasayan Zeycan ve Ismet Sirkecioglu çiftçi, 8 ay önce kaybolan ‘Can’ adli papaganlari için her gün aglayip gözyasi döküyor. 20 yildir besledikleri can dostlarinin Istanbul Esenler’e götürüldügünü ögrenen Sirkecioglu ailesi, bulana para ödülü vereceklerini açikladi.



“Istanbul Esenler’e götürüldügünü ögrendik”

Yasadiklari Sehirüstü Mahallesini ve sehri sokak sokak dolasip kayip ilani da verdikleri akilli papaganlarinin Istanbul Esenler’e götürüldügünü ögrenmeleri üzerine çagri yapan Zeycan Sirkecioglu, “Can ismine duyarlidir. Hemen ses verir. Allah rizasi için bu kusu gören varsa bize haber versin. Insallah hayirli bir haber duyarsam çok mutlu olacagim” dedi.



“Can’imiza kavusmak istiyoruz”

Can’a es olarak alip 10 yildir besledikleri ‘Boncuk’ adli diger papaganlarinin da durumdan olumsuz etkilendigine deginen 62 yasindaki Sirkecioglu, “Benim ne demek istedigimi hayvanlari sevenler daha iyi anlar. O benim evladim gibiydi. Hayvanlara iskence yapan kisiler var. Kusumuz insallah iyi, merhametli birinin elindedir. Sabah, aksam gözyasi döküyorum. Gören, duyan varsa lütfen bize bildirsin. Can’imizi bize kavustursunlar” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile