Kaymakam Sarıfakıoğulları Girişimcilik Kursunu Ziyaret Etti

Kaymakam Harun Sarıfakıoğulları, Suluova Kaymakamlığı ile Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Başkanlığı Amasya İl Hizmet Müdürlüğü arasında yapılan protokol gereği ''Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'' alan kursiyerleri ziyaret etti.

Suluova Ticaret ve Sanayi Odası salonunda 60 kursiyerin katıldığı kursu ziyaret eden Sarıfakıoğulları, kursiyerlere kendi deneyimlerini aktardıktan sonra eğitim veren Amasya Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Dç. Dr. Erdal Ünsalan'dan kurs hakkında bilgi aldı.

Ülke ve bölge olarak istihdamı arttırmak ve ekonomiyi canlandırmak için girişimci insanlara ihtiyaç duyulduğunu belirten Sarıfakıoğulları, ''Bizim amacımız insanlarımızın önünü açmak, hibe programlarından yararlanmalarına katkı sağlamaktır'' dedi.

Sarıfakıoğulları, şunları söyledi:

''Biraz daha cesur olur ve biraz daha risk alırsak ilçemizde daha geniş iş sahaları oluşacaktır. Yeter ki cesaret edebilelim, yeni alana adım atmaya kararlı olalım. Burada dikkat edilmesi gereken karar vermek ve bildiğiniz sektörde iş dünyasına atılmaktır. Bilmediğiniz bir alanda yapacağınız atılımlar zarar ettirdiği gibi girişimcilik ruhunuza da ciddi zararlar verir. Ticarette her zaman risk vardır. Risk kararlı olmak ve adım atmaktır. Atacağınız adımlarda düzenlenen bu kurslardaki eğitmenleriniz sizlere yardımcı olacak. Başarılı olmak istiyorsanız önce kendinize güveneceksiniz sonra da girişim yapacağınız alanla ilgili gerek bilgi ve gerekse de yardımcı ortaklar almalısınız.''

Sarıfakıoğlulları'na ziyaretinde Belediye Başkanı Mahmut Boz, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Turgut Aksu eşlik etti.



Muhabir: Murat Arslan

Yayıncı: Dilek Sezen
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile