Kayseri OSB Baskani Yalçin, Bakan Uraloglu'na Sanayicinin Taleplerini Içeren Dosya Sundu

Kayseri OSB Baskani Yalçin, Bakan Uraloglu'na Sanayicinin Taleplerini Içeren Dosya Sundu

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Baskani Mehmet Yalçin, Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’nun tesrifleriyle düzenlenen istisare toplantisina katildi.

Baskan Yalçin, toplantinin ardindan Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’na Kayseri OSB sanayicisinin ulastirma konusundaki taleplerinin de yer aldigi dosyayi takdim etti. Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin, AK Parti Genel Baskan Vekili Mustafa Elitas, TBMM Milli Savunma Komisyonu Baskani Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç ve il protokolünün tesrifleriyle Büyüksehir Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen Istisare toplantisina katildi.

Toplantida, Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu tarafindan Kayseri’de hayata geçirilecek ulastirma alaninda farkli basliklardaki yatirimlara iliskin detayli bilgilendirme yapildi. Istisare toplantisinda katilimcilarin sorularini da yanitlayan Bakan Uraloglu, bakanlikça belirlenen takvim kapsaminda yatirimlarini sürdürdüklerini vurguladi. Kayseri OSB Baskani Mehmet Yalçin, istisare toplantisinda yapilan bilgilendirme sonrasinda Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’yla bir araya geldi. Kayseri OSB’nin Türkiye’nin sayili endüstri merkezlerinden biri oldugunu aktaran Baskan Yalçin, sanayicilerin ürettikleri ürünlerini yurt içi ve yurt disi piyasalara ulastirma konusunda çektikleri sikintilari dile getirdi. Baskan Yalçin, Kayseri OSB’nin Ulastirma Bakanligi’nin uhdesinde bulunan konular hakkinda taleplerinin de yer aldigi brifing dosyasini Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’na takdim etti. Baskan Yalçin, taleplere iliskin Bakan Uraloglu’na harita üzerinde bilgilendirmede bulundu ve çift hatli demiryolu hattinin kurulmasi, navlun desteklerinin saglanmasi ve Kayseri OSB’ye demiryolu baglantisi yapilabilmesi konusunda talepleri aktardi.

Baskan Yalçin, Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu’nun gösterdigi yakin ilgiden dolayi büyük memnuniyet duyduklarini ve kendisine tesekkür ettiklerini ifade ederek, Kayseri OSB sanayicisinin taleplerinin karsilanmasi noktasinda ümitli olduklarini sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile