Kayseri Seker'den Çiftçiye Bayram Avansi

Kayseri Seker'den Çiftçiye Bayram Avansi

Kayseri Seker, Kurban Bayrami öncesinde sözlesmeli pancar ekimi yapan üreticilerine toplamda 65 milyon 433 bin TL Kurban Bayrami avansi ödemesi yapti.



Kayseri Seker, Kayseri, Sivas, Yozgat, Nevsehir ve Tokat Illerinde 21 Bölge Müdürlügüne kayitli 15 bin 696 sözlesmeli çiftçiye Kurban Bayrami avansi ödemesi gerçeklestirdi.

20 TL/ TON seklinde yapilan ödemeler çiftçilerin hesaplarina yatirildi.

Bölge ekonomisine, ülke tarimina ciddi anlamda katki saglayan ve üreticiye yönelik desteklerin zamaninda yapilmasi konusunda hassas olan Kayseri Seker, Kurban Bayramini rahat geçirmeleri adina yine çiftçisinin yüzünü güldürdü.

“Önceligimiz her zaman çiftçimizin mutlulugu ve refahidir.”

Üreticilerinin ihtiyaçlarinin giderilmesinin her seyden önce geldigini her platformda dile getiren Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Akay, konuya iliskin su görüslere yer verdi:

’TON basina 20 TL olacak sekilde toplamda 65 milyon 433 bin TL tutarindaki Kurban Bayrami avansi çiftçilerimizin banka hesaplarina bugün itibari ile yatirildi. Her zaman belirtigimiz gibi biz, Kayseri Seker olarak çiftçinin alin teri kurumadan ihtiyaçlarinin giderilmesini kendimize bir vazife edindik ve önceligimiz her zaman çiftçimizin mutlulugu ve refahidir’ ’dedi.

Kayseri Seker olarak üretimin her asamasinda aktif rol oynadiklarini ve her zaman üreticinin ve üretenin yaninda olduklarina vurgu yapan, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Akay; “Biz, pancar tohumlari toprakla bulustuktan, fabrikaya teslim edilinceye kadar geçen süre içerisinde çiftçilerimize; gübre avansi, tohum avansi, çapa avansi, sulama avansi, bayram avansi, söküm avansi, mazot avansi, ekim ve ilaç avansi adi altinda düzenli ve gününde yapilan ödemeler ile çiftçiye desteklerimizi her zaman devam ettirecegiz. “dedi.



“Güle güle harcasinlar”

Tüm çiftçilerin Kurban Bayrami’ni kutlayan Baskan Akay; “Kayseri Seker her zaman üretimin ve üreticinin yaninda olmaya devam edecek. Çiftçilerimiz bayram avanslarini bolluk ve bereket içerisinde güle güle harcasinlar” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile