Kazada Araçtan Fırlayan Çocuk Annesine Koştu

Kazada Araçtan Fırlayan Çocuk Annesine Koştu

Konya’nın Ereğli ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Kazada araçtan yola fırlayan çocuk, yerden kalktıktan sonra annesinin yanına koştu.

Kaza, Konya-Adana Çevre Yolu Türkmen Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hanifi Baycan idaresindeki 34 RAH 63 plakalı otomobil, kavşaktan geçmek istediği sırada Dede Mehmet Karaçay idaresindeki 42 ZA 242 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da farklı yönlere savruldu. Kazada 34 RAH 63 plakalı otomobilde bulunan Hanifi Baycan, eşi Ayşe Baycan ve kayınvalidesi Hafize Zarifoğlu ile diğer araçta bulunan Dede Mehmet Karaçay, Hatice Karatay ve araçtan yola fırlayan Mehmet Yılmaz yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altındı.

ARAÇTAN FIRLAYAN ÇOCUK, ANNESİNE KOŞARAK GİTTİ
Öte yandan, kavşakta yaşanan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde iki otomobil kavşaktan geçmek istediği sırada hızla çarpıştığı görülüyor. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçlardan birinin içerisinde bulunan Mehmet Yılmaz adındaki küçük bir çocuk, aracından fırlayarak yola savruluyor. Yere düştükten sonra hemen ayağa kalkan küçük çocuk, ayağa kalktıktan sonra koşarak annesinin yanına gitmesi ise dikkat çekti.

Öte yandan, 24 Haziran Pazartesi günü de aynı kavşakta güvenlik kameralarına yansıyan kazada iki otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi yaralanmıştı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile