Kazada Hayatini Kaybeden Çocuk Topraga Verildi

Kazada Hayatini Kaybeden Çocuk Topraga Verildi

Isparta’nin Egirdir ilçesinde kamyonet ile motosikletin çarpismasi sonucu meydana gelen traik kazasinda hayatini kaybeden Zühtü Taha Gürfidan son yolculuguna ugurlandi.

Isparta’nin Egirdir Ilçesine bagli Kovada Karayolu Balkiri köyü mevkiinde dün öglen saatlerinde meydana kazada hayatini kaybeden Zühtü Taha Gürfidan (14) için bugün Egirdir ilçesinde bulunan Hizirbey Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Prof. Dr. Turan Yazgan Anadolu Lisesi 9’ncu sinif ögrencisi olan çocugun cenaze törenine yakinlari ve çok sayida vatandas katildi.

Cenaze namazinda Zühtü Taha Gürfidan’in babasi Oktay Gürfidan yakinlarinin destegiyle güçlükle ayakta durabildi. Cenaze namazi sonrasi Gürfidan’in cenazesi Kervansaray mezarligina defnedildi.

Kaza, dün saat 13.30 siralarinda Kovada Karayolu Balkiri köyü mevkiinde meydana gelmisti. S.S. idaresindeki 32 EZ 008 plakali kamyon ile karsi seritten gelen ve viraji dönemeyen 32 ADM 808 plakali motosiklet çarpisti. Çarpismanin etkisiyle motosiklette bulunan Zühtü Taha Gürfidan (14) ve Yigit Yasar Gökmen (14) düserek bariyerlere savruldu. Kazayi gören vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri, Zühtü Taha Gürfidan’in hayatini kaybettigini belirledi. Agir yarali olan Yigit Yasar Gökmen ise, ilk müdahalesinin ardindan ambulansla Egirdir Kemik Eklem Hastaliklari Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne kaldirildi. Gökmen, yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Kaza ani güvelik kamerasina yansidi

Kazaya iliskin güvenlik kamerasi görüntüleri ortaya çikti. Görüntülerde Kovada Karayolu üzerinde seyir halinde olan kamyonetle karsi yönden süratli gelen motosikletin çarpistigi anlar yer aldi.

Kazada hayatini kaybeden Yigit Yasar Gökmen’in ise dün topraga verildigi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile