Kazada Ölen Uzman Çavusa Karaman'da Aci Veda

Kazada Ölen Uzman Çavusa Karaman'da Aci Veda

Görev yaptigi Mardin’de geçirdigi trafik kazasi sonucu hayatini kaybeden Jandarma Uzman Çavus Ugur Keskin, memleketi Karaman’in Ermenek ilçesinde son yolculuguna ugurlandi.

Kaza, dün aksam saatlerinde Mardin’in Kiziltepe ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mardin’de görevli oldugu ögrenilen Ugur Keskin’in (32) kullandigi otomobil Kiziltepe-Viransehir kara yolu üzerinde bulunan kavsakta ciple kafa kafaya çarpisti. Kazada cipin sürücüsü ile Uzman Çavus Ugur Keskin ve araçta bulunan esi Ayçanur Seyma K. (29) yaralandi. Ambulansla Kiziltepe Devlet Hastanesine kaldirilan yaralilardan Jandarma Uzman Çavus Ugur Keskin, tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Kazada agir yaralanan esinin ise yogun bakim servisinde tedavisinin devam ettigi ögrenildi.

Kazada hayatini kaybeden Uzman Çavus Ugur Keskin’in cenazesi yapilan adli islemlerin ardindan defnedilmek üzere memleketi Karaman’in Ermenek ilçesine bagli Elmayurdu köyüne gönderildi. Keskin, için köy okulunun avlusunda ögle namazinin ardindan cenaze namazi kilindi. Namaza Keskin’in ailesi ve yakinlari ile Karaman Valisi Hüseyin Engin Sariibrahim, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Murat Alkan ve çok sayida vatandaslar katildi.

Kilinan namazin ardindan Keskin’in cenazesi dualarla köy mezarligina defnedildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile