Kepez'den Orta Mahalle'ye 9'Uncu Park

Kepez'den Orta Mahalle'ye 9'Uncu Park

Kepez Belediyesi, son 15 yilda 31 bin metrekare yesil alan ürettigi Altinova Orta Mahalle’ye, içerisinde zeytin agaçlarinin bulundugu 5 bin 300 metrekare büyüklügünde bir park daha kazandirdi.

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü döneminde 40 yillik bir bekleyisin ardindan imar plani yapilan Altinova bölgesi yesil bir kimlikle imar ediliyor. Bu çerçevede bölgedeki Düden, Sinan, Orta ve Menderes mahallelerine yeni yesil alanlar kazandiriliyor. Geçtigimiz haftalarda Altinova Sinan Mahallesi’nde 12 bin metrekare büyüklügünde bir parkin yapimini tamamlayarak, vatandaslarin hizmetine sunmustu.

Orta Mahalleye 36 bin 300 metrekare yesil alan

Park ve Bahçeler Müdürlügü, simdi de Altinova Orta Mahalle’de yeni bir parkin yapimini baslatti. Yeni park, 111 Sokak ile 110 Sokak arasinda 5 bin 300 m2 alana yapiliyor. Bölgenin güzellesmesine, deger kazanmasina katki saglayacak olan parkta toprak tesviyesi, bitki, agaç dikimi, elektrik, sulama alt yapisi ve çim ekimi tamamlandi. Bölgeye nefes verecek olan yesil alana, çok sayida yetismis zeytin agaci dikildi. Çocuklarin eglenebilmesi için oyun parkinin yer aldigi parka, büyüklerin spor yapabilmesi için de açik hava fitness aletleri konuldu.

Parkin yapiminin önümüzdeki haftalarda tamamlanmasi planlaniyor. Bu parkla birlikte Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü’nün görev yillarinda Orta Mahalleye 9’uncu parkla toplamda 36 bin 300 metrekare yesil alan kazandirilmis oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile