KESOB'daki Degisim Milyonlari Getirdi

KESOB'daki Degisim Milyonlari Getirdi

Sehrin en büyük sivil toplum kurulusu Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi’nin (KESOB) kesob.com adli resmi web sitesi, yeni yüzüyle 1 yila yakin bir zaman diliminde 116 bin 330 tekil görüntülenme, 6 milyon 439 bin 816 da toplam gösterim sayisina ulasti. Çaga ayak uyduran bir anlayisla web sitesinin degisiminin etkilerini gözlemlediklerini belirtilen KESOB Baskani Seyhi Odakir, “Yenilikçi anlayisimizla dijital çaga ayak uyduruyoruz, uydurmaya da devam edecegiz” dedi.

KESOB’un resmi web sitesi kesob.com’da vatandaslar, kurum hakkinda bilgilere erisebiliyor, Birlige bagli odalarin listelerini ve iletisim bilgilerine erisiyor, esnaf ve sanatkarlarin merak ettigi konulara yanit buluyor, Birlik tarafindan yayimlanan genelgelere ulasiyor, kurumun sundugu kooperatifçilik egitimi, spor kulübü ve anlasmali kurumlar gibi hizmetlere göz atarak bilgi alabiliyor. Bu imkanlarin yani sira web sitesi üzerinden iletisim çesitliligi sayesinde WhatsApp, mail veya iletisim formu araciligiyla kuruma istek, talep ve sikayetlerini aninda iletip geri dönüs alabiliyor. KESOB’un faaliyetleri hakkinda haberlere ulasilabilirken, duyurular sayesinde de güncel gelismeler takip edilebiliyor, Facebook, X, Instagram, Linkedin gibi çesitli sosyal medya hesaplarina erisebilip takip edebiliyor.

1 YIL DOLMADAN 6 BUÇUK MILYON GÖRÜNTÜLENME

Kesob.com, KESOB Baskani Seyhi Odakir ve yönetimi döneminde dijital çagin ihtiyaçlarini gözeterek yenilendi, alt yapisi güçlenerek imkanlari artirildi. Görünümü ve kullanimi degisen kesob.com, vatandaslarin, esnaf ve sanatkarlarin dikkatini çekmeyi basararak, 1 yila yakin bir sürede 6 buçuk milyona yakin gösterime ulasmayi basardi.

“SEHRIN EN BÜYÜK SIVIL TOPLUM KURULUSUNU DAHA GENIS KESIMLERE DUYURMAYA DEVAM EDECEGIZ”

Söz konusu verileri degerlendiren KESOB Baskani Seyhi Odakir, konuyla ilgili su açiklamalarda bulundu: “Web sitemizi yenileyeli yaklasik 1 yil oldu. Günün sartlarini degerlendirerek yenileme geregi duyduk. Alt yapisi degisti ve güncellendi, içerikler ve görünümü önceki görünüme göre daha iyi oldu derken bu degisim vatandaslarimizin, esnaf ve sanatkarlarimizin dikkatini çekti. Sitemizi yönetirken olmasi gereken teknik özelliklere dikkat etmemizin disinda özel bir çalisma yapmamis olmamiza ragmen 116 binden fazla tekil görüntülenme, 6 buçuk milyondan fazla da toplam görüntülenme elde ettik, bu rakamlar gün be gün artarak devam ediyor. Tabiri yerindeyse esnaf ve sanatkarlarimizin, vatandaslarimiz gözü kesob.com’da diyebiliyoruz. Sosyal medya hesaplarimizi da aktif bir sekilde güncellemeye devam ediyor, organik olarak takipçilerimizi artirmayi sürdürüyoruz. Elbette bu verileri yeterli görmüyoruz, çalismalarimizla bu verileri daha çok artiracagiz. Birligimizi, çalismalarimizi, projelerimizi daha çok kisiye duyurmaya, sehrin en büyük sivil toplum kurulusunu daha genis kesimlere duyurmaya, haberdar etmeye devam edecegiz. Teveccühleri için vatandaslarimiza, esnaf ve sanatkarlarimiza tesekkür ediyoruz. Bizi takip etmeye devam etmelerini belirtiyor, emegi geçenlere tesekkür ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile