Kimsesiz Çocuklardan Kaymakam Okur'a Babalar Günü Ziyareti

Kimsesiz Çocuklardan Kaymakam Okur'a Babalar Günü Ziyareti

Nazilli’ye bağlı İsabeyli Beldesinde bulunan İsabeyli 80.Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan kimsesiz çocuklar, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur'u makamında ziyaret ettiler.

İsabeyli 80.Yıl Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda kalan öğrenciler kendi aralarında topladıkları para ile Yurdun manevi babası olan Kaymakam Mehmet Okur’a hediye alarak babalar gününü kutladı.

Babaları ve anneleri olmayan gençlerinin kendisini unutmayarak hediye almalarından ve ziyaret etmelerinden duygulanan Okur, “Çocuklarımızın bu duyarlılığı ben hem duygulandırdı hem de mutlu etti. Kendilerine ve yuvamızda kalan tüm çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Nazilli’de gerek protokol üyelerimiz gerekse sivil toplum örgütlerimiz bu çocuklarımıza bir anne bir baba bir ağabey yani onlarla bir aile ortamı yaratıyor. Sık sık onlarla çeşitli programlar vesilesi ile bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinliyoruz. Sağ olsun çocuklarımız bizi bir baba gibi görerek bu günümüzde mutlu ettiler. İnşallah yuvadan ayrıldıktan sonra iyi bir hayatları olur. Biz her zaman onların yanındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yaklaşık 1 saat süren sohbetin ardından 80.yıl çocuk yuvası ve kız yetiştirme yurdunda kalan 4 öğrenci kaymakam babalarına tablo hediye etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile