Kırşehir Eğitim-Bir-Sen'in Başarısı

Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şube Başkanı Oktay Cebeci, il bazında kendilerine en yakın sendikaya yaklaşık 400 fark yaparak önemli bir başarı yakaladıklarını bildirdi.

Cebeci, yaptığı yazılı açıklamada, bu başarının elde edilmesi dolayısıyla tüm üyelere teşekkür ederek, eğitim çalışanlarının hakkını koruma mücadelesine devam edeceklerini vurguladı.

Eğitim-Bir-Sen'in Türkiye genelinde de 6 yıldır yetkili sendika olduğunu ifade eden Cebeci, şunları kaydetti:

'Eğitim-Bir-Sen, örgütlü olmanın gücüne inanarak, eğitim çalışanlarının her türlü hakkını koruma mücadelesi ve geliştirme idealine uygun olarak genel yetkide 6. yılına girmiştir. Kırşehir’de de yetkiyi üyelerimizin desteği ile sürdürmeye devam ediyoruz. Geçen yıla oranla bize en yakın sendikayla aramızdaki fark il genelinde 400’e yaklaşarak yeni bir başarıya imza attık. Türkiye genelinde de 420 bin üye ile yetkimizi taçlandırdık. Kadim ve kök değerlerimize bağlı kalarak ülkenin milli ve manevi gelişiminde aktif bir rol alan Eğitim-Bir-Sen, hak arayanların en önemli buluşma adresi olmanın da ötesinde ülkemizin düşünen aklını, entelektüel duyarlılık ve cesaretini temsil eden en büyük sivil toplum örgütü konumdadır.'

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile