Kizi Yanarak, Oglu Bogularak Ölen Annenin Feryadi

Kizi Yanarak, Oglu Bogularak Ölen Annenin Feryadi

Adana’da kaza yaptigi otomobildeki piknik tüpünün patlamasi sonucu yanarak agir yaralanan 19 yasindaki genç kiz hayatini kaybetti. Iki yil önce de oglu bogularak ölen anne, “kizim yaniyorum diyerek öldü” diye feryat etti.

Adana’da Rahime Saydan (59), Beytullah Kerse (67) ile evlendi. Bu evlilikten 3 kiz 3 de erkek çocuklari dünyaya geldi. Ancak Saydan 20 yil önce esinden bosanip bütün çocuklarina tek basina bakti. 2019 yilinda Saydan’in oglu Yunus Emre Kerse’nin (27) kaybolduktan 48 gün sonra Seyhan Nehri’nde cesedi bulundu. Aile bu aci haber ile yikildi. Bu olaydan iki yil geçtikten sonra ise Saydan’in en küçük kizi Zeliha Kerse (19) 24 Mayis gecesi merkez Sariçam ilçesine bagli Bayramhacili Mahallesinde Çatalan Köprüsü üzerinde kullandigi otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarpmasi sonucu kaza geçirdi. Kaza sonucu otomobilin bagajinda bulunan piknik tüpünün patlamasi sonucu otomobilde yangin çikinca Zeliha Kerse ve arkadasi Ali Mentes (36) araçta sikisti. Bir süre sonra Mentes kendi imkanlariyla otomobilden çikarken Zeliha Kerse otomobilde kaldi.

Bu sirada yoldan geçen bir taksici durup Kerse’yi tamamen yanmaktan son anda kurtardi. Ali Mentes Balcali Hastanesine Kerse ise Adana Sehir Hastanesine kaldirilarak tedavi altina alindi. Mentes’de tedavisinin ardindan taburcu olurken Kerse geçtigimiz Pazar günü 6 Haziran’da hayatini kaybetti. Genç kiz ailesi tarafindan topraga verildi.

2 yil arayla iki çocugunu topraga veren acili anne Rahime Saydan gözyaslari içinde, “Arabayla 3 arkadas gidiyorlarmis, yolda bir arkadasi inmis. Daha sonra kaza yapiyorlar, o sirada bagajdaki piknik tüpü patlamis. Kizim arabanin içinde yaniyormus ama çikamamis. Yoldan geçen bir vatandas yardima kosmus o çikartmis. Bana haber geldi gittim, kizim ‘annem yaniyorum’ diye bagiriyordu. Ben yavrumu, kuzumu kurtaramadim. Arabanin içinde olan kisi kendini çikartiyor ama neden kizimi kurtarmiyor. Sonuna kadar sikayetçiyim, kizimin kani yerde kalmasin. 6 çocugum vardi 3 kiz 3 erkek ama 2’si vefat etti 4 kaldi. Oglumun da bundan iki yil önce Seyhan Nehrinde cenazesi bulunmustu” dedi.



Kaza yaptigi yerde video çekmis

Bu arada 19 yasinda yanarak ölen Zeliha Kerse’nin kaza yaptigi yerde daha önceden video çekip sosyal medyada paylastigi da ortaya çikti. Kerse’nin tam kaza yaptigi yerde video çekip sarki söyledigi görülüyor. Aile kazadan dolayi yanindaki arkadasindan sikayetçi oldu. Bu sikayet üzerine arkadasi ifade verip serbest birakildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile