KMÜ'de Güvenlik Ve Koruma Programi Ögrencilerine Silah Ve Atis Egitimi Verildi

KMÜ'de Güvenlik Ve Koruma Programi Ögrencilerine Silah Ve Atis Egitimi Verildi

Karamanoglu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Özel Güvenlik ve Koruma Programi ögrencilerine silah ve atis bilgisi dersi çerçevesinde egitim verildi.

Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü Özel Güvenlik ve Koruma Programi son sinif ögrencileri, emniyet mensuplari tarafindan verilen uygulamali egitimle mesleki becerilerini gelistirme firsati buldu. Teorik bilgilerini pratikte uygulayabilmeleri ve profesyonel anlamda kendilerini daha iyi hazirlayabilmeleri amaciyla düzenlenen egitimle ögrenciler, belirlenen hedeflere gerçek silahlarla ates ederek aldiklari bilgi ve direktifleri uyguladi. Emniyet mensuplari tarafindan verilen egitimde, silah güvenligi ve dogru atis tekniklerinin yani sira acil durumlarda alinmasi gereken önlemler ve güvenlik protokolleri de kapsamli bir sekilde ele alindi.

Özel Güvenlik ve Koruma Programi Ögretim Görevlisi Bekir Çaglar Çam, bu tür uygulamali egitimlerin ögrencilerin mezun olduktan sonra is hayatinda karsilasabilecekleri durumlara daha hazirlikli olmalarini sagladigini vurgularken, emegi geçen tüm emniyet mensuplarina tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile