Konyaalti'nda Ücretsiz Kurban Kesim Hizmeti Verildi

Konyaalti'nda Ücretsiz Kurban Kesim Hizmeti Verildi

Konyaalti Belediyesi Kurban Bayrami’nda Altinkum, Liman ve Siteler mahallelerinde olusturdugu kurban kesim alanlarinda ücretsiz kurban kesimi hizmeti verdi.

Konyaalti Belediyesi, Kurban Bayrami’nda kurban kesecek vatandaslar için Altinkum, Liman ve Siteler mahallelerinde kurban kesim noktasi olusturdu. Siteler ve Liman mahallelerinde bulunan kapali pazar yerlerinde küçükbas hayvanlarin kesimi yapilirken, Altinkum kapali pazar yerinde ise büyükbas hayvanlarin kesimi yapildi. Kurban Bayrami öncesinde online olarak randevu verilen vatandaslarin kurban kesim islemleri, hijyen kurallarina da dikkat edilerek sirasiyla gerçeklestirildi.



Kurban kesimi ücretsiz

Vatandaslarin her konuda yanlarinda olmak istediklerini ifade eden Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, "Özellikle ekonomik sartlarin agirlastigi bu dönemde ücretsiz kurban kesim hizmetimizin oldukça önemli oldugunu düsünüyorum. Vatandaslarimizdan aldigimiz geri dönüslerden de bu hizmetten memnun olduklarini görüyoruz. 3 noktada olusturdugumuz kesim alanlarinda uzman kasaplarimiz esliginde hijyenik bir ortamda kesim islemlerini gerçeklestirdik. Vatandaslarimizin memnuniyeti için hizmet eden bütün çalisanlarimiza tesekkür ediyor, bütün vatandaslarimizin Kurban Bayrami’ni kutluyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile