Konyali Anneler, Anneler Günü Dolayisiyla Tezgah Basina Geçti

Konyali Anneler, Anneler Günü Dolayisiyla Tezgah Basina Geçti

Konyali anneler, Anneler Günü dolayisiyla ve ekonomilerine destek olmak amaciyla açilan sergide el emegi ürünlerini satisa sundu.

Konya’da birçok kadin, el emegi ürünlerini Anneler Günü dolasiyla Konya Büyüksehir Belediyesi tarafindan organize edilen sergide satisa sundu. Meliksah Pazar Alaninda 3 gün satis yapan kadinlar, hem kendi el emegi ürünlerini sergilemenin mutlulugunu yasarken hem de ekonomilerine katki sagladi. Sergide kadinlarin el isi ile yaptiklari seramikler, takilar, danteller, tablolar ve çantalar satisa sunuldu. Anneler, kendi el emegi ürünlerini burada satisa sunmanin mutlulugunun paha biçilmez oldugunu ifade etti.



“Çocuklarimiz da mutlu oluyor”

Anneler Günü dolayisiyla sergilerini açtiklarini ve bundan gurur duyduklarini ifade eden Hatice Erkurt, “Anneler Günü için sergimizi açtik. Bütün annelerin Anneler Günü kutluyorum. Güzel ve verimli olmak hayatta en iyisi. Üretmeyi çok seviyoruz. Üreten olmaktan mutluyuz. Ürettigimiz zaman iki kat daha da seviniyoruz. Çocuklarimiz da mutlu oluyor” dedi.



“Burada olmaktan mutluyum”

Isini çok sevdigini ve sevdiklerini de sevindirmeyi daha da çok sevdigini belirten Hatice Soysal, “Anneler Günü dolayisiyla sergi açtik. Herkesin Anneler Günü’nü kutluyorum. Burada olmaktan mutluyum. Neredeyse 15 yildir seramik isi ile ugrasiyorum. Çok severek yapiyorum. Sevdiklerimi sevindirmeyi daha çok seviyorum” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile