Konyaspor - Galatasaray maçına doğru

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Konya Atatürk Stadı'nda Konyaspor ile Galatasaray 23. kez karşı karşıya gelecek. Yarın saat 16.00'da başlayacak

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Konya Atatürk Stadı'nda Konyaspor ile Galatasaray 23. kez karşı karşıya gelecek. Yarın saat 16.00'da başlayacak ve Ligtv'den naklen yayınlanacak maçta hakemler İlker Meral, Gökhan Memişoğlu, Arkın Akgöl görev yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Koray Gençerler.

Zorlu 90 dakikanın yaşanacağı Konya'da maç gününde havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor. Sıcaklığın ise en düşük 9, en yüksek 1 derece olacağı açıklandı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de ilk 16 hafta sonunda topladığı 20 puanla 10'uncu sırada bulunuyor. Sarı kırmızılı ekip ligde oynadığı 16 maçta altı galibiyet, iki beraberlik ve sekiz mağlubiyet aldı. Rakip filelere 18 gol bırakan Galatasaray, kendi kalesinde ise 21 gol gördü.

Galatasaray, deplasmanda oynadığı sekiz maçtan ise 11 puan çıkardı. Deplasmanda, Eskişehirspor, Bucaspor ve Kasımpaşa'yı mağlup eden Galatasaray, Fenerbahçe ve Kayserispor ile berabere kaldı. Galatasaray; Sivasspor, Kardemir Karabük ve Trabzonspor deplasmanlarından ise puansız döndü.

KONYASPOR 23. KEZ

Galatasaray ile Konyaspor, yarın yapılacak maçla birlikte lig tarihinde 23. kez karşılaşacak. Galatasaray, rakibiyle şimdiye dek yaptığı 22 karşılaşmada galibiyet sayısında 17-2 üstünlük kurdu.

İki ekip arasındaki 3 maç da berabere sonuçlandı. Galatasaray, bu maçlarda attığı toplam 48 gole karşılık, filelerinde 15 gol gördü. Konya'daki 11 maçta 7 galibiyet elde eden Galatasaray, rakibine 2 kez yenildi.

KONYASPOR KAZANIP MORAL BULMAK İSTİYOR

Bu arada Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Konyaspor, ilk yarının son maçında şampiyonluk yarışından kopan ve kendisi gibi sıkıntılı günler geçiren Galatasaray'ı yenerek moral bulmak istiyor.

Geçtiğimiz sezon bir yıllık aradan sonra tekrar Süper Lig'e yükselen Konyaspor, bu sezon ilk yarının son haftası öncesinde topladığı 14 puanla 16'ıncı sırada yer alıyor. Yeşil - beyazlılar 16 maçta; 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 8mağlubiyet aldı. Rakip filelere 17 gol gönderen Konyaspor, kendi kalesinde ise 26 gol gördü.

Konyaspor kendi sahasında ise 9 puan topladı. Oynadığı sekiz maçta; iki galibiyet, üç beraberlik ve üç mağlubiyet alan yeşil - beyazlılar bu maçlarda 11 gol atıp, 14 gol yedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile