Kozan'da Ramazan dolayısı ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İslam âleminin Ramazan ayını kutlayarak, ilçede vatandaşların da katılacağı çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, İslam âleminin Ramazan ayını kutlayarak, ilçede vatandaşların da katılacağı çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Kazım Özgan, İslam âleminin yarından sonra idrak edeceği mübarek Ramazan münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Ramazan ayının başta hoşgörü olmak üzere rahmet ve bereket ayı olduğunu hatırlatan Başkan Özgan, "Onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına iştirak ediyoruz. Ramazan ayı hoşgörü, muhabbet, şefkat, merhamet ve rızkın bol olduğu değerli bir aydır. Şenlik, sevinç, kardeşlik duygularının çoğaldığı, insanların mutlu bir şekilde kucaklaştığı, birbirimize sarıldığımız Ramazan Bayramı'na sağlık ve esenlik içinde kavuşmalarınızı dilerim. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayını daha birlikte karşılamanın mutluluğunu tüm İslam âlemiyle paylaşıyorum. Sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan ayı geçirmek dileğiyle en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Başkan Özgan, Kozan Belediyesi olarak bu yılda kurulacak iftar çadırlarında ve teravih sonrasında çay sohbetleri ile vatandaşlarla buluşulacağını sözlerine ekledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile