Kral'ın 12. karısı bakanla basıldı!

Tüm vatandaşların( buna kralın 13 karısı da dahil) krallığa bağlılığını namuslarını koruyarak sürdürdüğü Svazi...

Tüm vatandaşların( buna kralın 13 karısı da dahil) krallığa bağlılığını namuslarını koruyarak sürdürdüğü Svaziland'daki bu kural kralın 12'nci eşi tarafından delindi.

Svaziland'ın çok eşli diktatör kralı 3. Mswati'nin güzellik kraliçesi olan 12'nci eşi, Mswati Nothando Dube, Svaziland Krallığı Adalet Bakanı Ndumiso Mamba ile zina yaparken basıldı.

Geçtiğimiz gün başkent Mbabane'deki Royal Villas adlı lüks otele baskın düzenleyen polis, Kraliçe Dube ile sevgilisi Mamba'yı suç üstü yakaladı.

Polisin kapıyı açmaya çalıştığı sırada paniğe kapılan Adalet Bakanı Mamba, yatağın altındaki gizli bölüme saklandı. Ancak polisin yaptığı aramada yakayı ele verdi.

Öfkeli Kral, güzellik kraliçesi eşinin yatağının altındaki gizli bölümde yakayı ele veren bakanın görevine son verdi ve eşi şimdilik ev hapsine çarptırıldı.

Başbakan Sibusiso Dlamini, Adalet Bakanı Mamba'nın, başkanlık ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı.

42 yaşındaki 14 eşli Kral 3. Mswati, saraydaki skandalın ayyuka çıkması üzerine yerel basına yasak getirdi.

Kraliçe Dube ile Adalet Bakanı Mamba arasındaki ilişki, haftalar öncesinden ülke gündemini meşgul ediyordu. İddialara göre güzel 2 çocuk annesi Kraliçe Dube, her gece saraydan gizlice kaçıyor ve sevgilisiyle buluşuyordu.



Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile