Kültür Ve Turizm Bakani Ersoy'dan Babalar Günü Paylasimi

Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, Babalar Günü dolasiyla, Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Daire Baskanliginda görev yapan özel gereksinimli birey olan Hüsniye Bayrakci’nin babasi Selami Bayrakci’yi tebrik etti.

Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Nuri Ersoy, sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, Babalar Günü dolasiyla Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Daire Baskanliginda görev yapan özel gereksinimli birey olan Hüsniye Bayrakci’yi 20 yildir ise götüren ve getiren babasi Selami Bayrakci’yi tebrik etti. Bakan Ersoy paylastigi videoda su ifadeleri kullandi:

“Ülkemiz adina ulastigimiz tüm basari Bakanliktaki her kademede görev yapan ekibimizin basarisidir. Bakanligimizin Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Daire Baskanliginda görev yapan kiymetli personelimiz Hüsniye Bayrakci’yi 20 yildir her gün is yerine getiren, ona sevgiyle rehberlik eden koca yürekli babasi Selami Bey’i de Bakanligimizin bir parçasi olarak görüyoruz. Degerli mesai arkadasimiz Hüsniye’nin babasi Selami Bey’i yilin babasi olarak gönlümüzün basucunda kabul ediyor ve tüm kalbimizle kutluyoruz. Çocuklarina emek veren, onlari kosulsuz seven tüm babalarin Babalar Günü kutlu olsun.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile