Kurbanlik Keçiyi Kurtaran Ramazan Imir Açiklamasi 'Tele Asili Kalmasi Çok Sasirtti'

Kurbanlik Keçiyi Kurtaran Ramazan Imir Açiklamasi 'Tele Asili Kalmasi Çok Sasirtti'

Adana’da damdan atlayan kurbanlik keçi boynuzlarindan elektrik tellerine takilirken keçiyi kurtaran Ramazan Imir, "Normalde kaçan kurbanliklari çok gördük. Ama kurbanligin damdan siçrayip tele asili kalmasi çok sasirtti" dedi.

Sariçam ilçesine bagli Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kurban kesimi sirasinda ilginç bir olay yasandi. Damda bulunan keçi kaçmak için asagi atladigi sirada hemen dam kenarinda bulunan elektrik tellerine boynuzundan takili kaldi. Boynuzu tele takili kalan kurbanligi vatandaslar kurtarmaya çalisti. Uzun ugraslar sonucunda Ramazan Imir, komsusuna ait kurbanlik keçiyi takili kaldigi tellerin arasindan kurtardi.

"Tele asili kalmasi çok sasirtti

Komsunun kurbanliginin seslerine disari çiktigini söyleyen Ramazan Imir, "Uzanirken keçi bagirti sesi duydum. Herhalde komsu kurbani kesiyor diye düsündüm. Baktim israrla kurbanliginin bagirmasini duyunca balkona çiktim, kurbanligin telde asildigini gördüm. Ben hemen komsunun damina çikarak boynuzundan tele geçtigi için çikartmakla zorlandik. Sonra bir kamyonun üzerine çikarak kurbanliginin boynuzu çikartarak kurtardim. Normalde kaçan kurbanliklari çok gördük. Ama kurbanligin damdan siçrayip tele asili kalmasi çok sasirtti" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile