Kurdukları İskeleyle Ev Soyan Hırsızlar Tutuklandı

Kurdukları İskeleyle Ev Soyan Hırsızlar Tutuklandı

Konya'da boya yapmak için kurdukları iskeleyle bir öğrencinin evinden dizüstü bilgisayar, spor ayakkabı ve parfüm çalan şüpheliler yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bir binanın 7. katında oturan üniversite öğrencisi Sefa Şahin'in evindeki laptop, spor ayakkabı ve parfümü çalındı. Olayın polise bildirilmesinin ardından araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri, kapıda zorlanma olmaması ve binada iskele kurulu olmasından yola çıkarak çalışma yaptı. Binaya 3 gün önce iskelenin kurulduğunu ve boya işlerinde Abdullah A. (24) ile Gökhan Ş.'nin (24) çalıştığını öğrenen polis iki
şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şüpheliler, iskeleyi kurduktan sonra çalışırken öğrencinin evine girip çıktıklarını bilgisayar, spor ayakkabısı ve parfümü gördükten sonra, gece tekrar eve gelip hırsızlık yaptıkların itiraf etti.
Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edilen iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile