Halk Egitimi Merkezindeki açilisa Il Millî Egitim Müdürü Hasan Basyigit ve Hayat Boyu Ögrenme Hizmetleri Sube Müdürü Hüseyin Hakan Durum katildi.
Halk Egitimi Merkezinde görevli El Sanatlari Ögretmeni Sidika Ugurtay, kurumda görevli usta ögreticilerin kursiyer olarak egitim aldigi kurs süresi boyunca dekoratif tablolar, keçe igneleme ve islak keçe uygulama gibi el emeklerinin sergilendigini belirterek, "Eylül döneminde yeni kurslarimiz açilacak, ilgisi olan vatandaslarimizi Halk Egitimi Merkezimize bekliyoruz" dedi.
Milli Egitim Müdürü Hasan Basyigit, sergiyi gezerek incelemelerde bulundu. Yapilan çalismalarin çok degerli oldugunu vurgulayan Müdür Basyigit, emegi geçenlere ve bu güzel çalismalarindan dolayi kursiyerlere tesekkür etti.
Kütahya'da Keçe Yapimi Kursu Sergisi
Kütahya Halk Egitimi Merkezinde Keçe Yapimi kursunun sergi açilisi gerçeklestirildi.



















