Kutlu'dan MÜSİAD'a Ziyaret

Kutlu'dan MÜSİAD'a Ziyaret

AK Parti eski Adıyaman Milletvekili Hüsrev Kutlu, MÜSİAD Adıyaman Şubesi'ni ziyaret ederek Şube Başkanı Mehmet Dağtekin ile görüştü.

MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Dağtekin'ın ağırladığı Hüsrev Kutlu'ya yakınları eşlik etti.

MÜSİAD'ın Adıyaman'da açılmış olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Kutlu, "MÜSİAD'ın Adıyaman Şubesi'nin açılmış olması uzun süredir eksikliğini hissettiğimiz bir konunun telafisini gidermiştir. MÜSİAD Adıyaman'da yıllar önce açılmalıydı ancak bugün açıldı. İnşallah bu geç açılmasının telafisini hızlı faaliyet göstererek kapatmasını bekliyoruz. MÜSİAD Türkiye'ye çok güzel hizmetler yapan işadamlarımızın önünüaçan ufkunu açan yurt içinde ve dışında güzel faaliyetleri olan bir kuruluşumuzdur. Adıyaman açısından da faydalı olacağı kuşkusuzdur. MÜSİAD Adıyaman şubesinin kurulmasında emeği geçen başta Başkan Mehmet Dağtekin olmak üzere herkesi tebrik ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin ise, "Adıyaman'ın sorunlarını Ankara ve İstanbul'dan takip ederek çözme konusunda yıllardır siyasetteki deneyiminizden istifade edeceğiz. Ankara'da arkadaşlarımızın çözmede tıkandığı meselelerde kapınızı çalacağız. Bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim" diye konuştu
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile