Mahalli Seçimler Bitti, Tartismasi Hala Sürüyor

Mahalli Seçimler Bitti, Tartismasi Hala Sürüyor

Çorum’un Osmancik ilçesine bagli Yeni Danisment köyünde 31 Mart’taki yerel seçimlerde çikan muhtarlik kavgasinda darp edilen yasli adam, suçlularin cezalandirilmasini istiyor.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeni Danisment köyünde sandiklarin açilmasindan sonra çikan kavgada 4 kisi yaralanmis, taraflar birbirlerinden davaci olmuslardi. Kavgada aldigi darbelerle yaralanan Nazim Saglam, sikayetçi oldugunu ve davanin bir an önce görülüp sonuçlanmasini istedigini söyledi.

Her iki bacaginda platin takili olan 72 yasindaki Nazim Saglam, muhtarlik seçimi ile kendisinin ilgisi olmadigi halde çikan arbedede dövüldügünü söyledi.

Saglam, “Yeni Danisment köyünde 31 Mart seçimleri sandik islemleri bitip, sandik açildiktan sonra sayim bitmek üzereyken ben disari çiktim. Ben arabama dogru yöneldim. Yöneldikten sonra seçimi kaybeden muhtar adayi tarafi köye karsi küfrederek disari çiktilar. Ben arabaya dogru giderken arkamdan uçan tekme atarak beni yere serdiler. Karnim ve kafam sisti. Uzun süre kendime gelemedim. Ambulansla beni hastaneye götürdüler, iki gün hastanede kaldim. Jandarma hastaneye gelerek ifademi aldi. Saglik raporum, iki günlük darp raporum da dosyamin içindedir. Kavga aninin kamera görüntüleri de dosyanin içindedir. Hiçbir adayi desteklemedigim halde beni bu hale getirdileri için önce Allah’a, sonra adli makamlara havale ediyorum. Görüntülerde kimin nasil darp ettigi yer aliyor. Ben iki bastonlu bir adamim. On yildir ben iki bastonla geziyorum. Beni köpekte döver, kedi de döver. Bunlar bu kadar zayif insanlar" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile