Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Bir Yılını Anlatacak

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 1 yıl boyunca yaptığı çalışmaları basın mensupları ve partililere anlatacak.

‘Şimdi hesap verme zamanı, 1 yılın hesabını veriyoruz’ isimli toplantı öncesi açıklama yapan Malatya Milletvekili Ağbaba, “2 yıldır halkımıza hesap veriyoruz. Demokrasinin en önemli göstergesinin şeffaflık ve hesap verilebilirlik olduğunun bilincindeyiz. Halkın vekilinin her zaman halkının yanında olması, seçmenlere yaptıklarını ve yapamadıklarını anlatabilmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Ağbaba, “Geçtiğimiz yıl Temmuz ayından bu yılın Temmuz ayına kadar geçen süreçte TBMM’de yaptığımız konuşmalar, basın açıklamaları, verdiğimiz önergeler, Malatya içinde ve dışında yaptığımız ziyaretler, hazırladığımız raporların yer alacağı hesap verme toplantısını 1 Ekim tarihine kadar mahallelerde de gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Veli Ağbaba’nın partililere ve basın mensuplarına vereceği toplantı, 17 Eylül Salı günü saat 10:30’da Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile