Manavgat'ta Doluluk Oranı Yüzde 95

Manavgat'ta Doluluk Oranı Yüzde 95

Antalya'nın Manavgat ilçesinde MATSOB tarafından tesislere yönelik yapılan doluluk araştırmasında bölgede bulunan otellerdeki doluluk oranının yüzde 95 olduğu bildirildi.

Manavgat-Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB) Başkanı Cengiz Haydar Barut, ilçede tatil yapan turistlerin ağırlıklı olarak Alman ve Ruslardan oluştuğunu belirterek, "Bölgemizde milliyet çeşitliliği mevcut. Gerek Avrupa ülkelerinden gerekse Birleşik Devletler Topluluğu ülkelerinden gelen ziyaretçiler, bu yıl bölgemize ilginin arttığını gösteriyor” dedi

MASTOB’un araştırmasındatesislerde doluluk oranının yüzde 95 olduğunu belirten Barut, "Bu yıl tanıtım çalışmalarına değişik ülkeleri katmamızın yararını görüyoruz. Yapılan araştırmalara göre, Rus ve Alman harici bulunan ziyaretçilerin profili çok değişik. Bulgaristan, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Moldova, Kazakistan, Avusturya, İsveç, Belçika, İngiltere,Norveç, Danimarka, İsviçre, Ukrayna, Belarus, Fransa, Slovakya ve daha bir çok ülkeden ziyaretçi var. Bu çeşitlilik Manavgat ve Side bölgesinin tanınırlığının bir belirtisidir. MASTOB olarak yaklaşan turizm fuarları sezonuna hazırlık çalışmalarını başlattık. Bu çeşitliliğin sürdürülebilmesi için tanıtım çalışmalarına aralıksız ve imkanlarımız çerçevesinde devam edeceğiz” dedi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile