Manisa Büyüksehir Belediyesi Çalisanlarina Büyük Destek

Manisa Büyüksehir Belediyesi Çalisanlarina Büyük Destek

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü bünyesinde görevli sözlesmeli ve memurlarin sosyal denge tazminati yasal en üst sinir olan yüzde 120 oraninda verilecek. Sosyal denge sözlesmesi protokolüne imza atan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek, vermis oldugu sözü yerine getirmenin mutlulugunu yasadigini belirterek, “Mesai arkadaslarimizin sartlarinin iyilestirilmesi noktasinda çalismalarimizi sürdürecegiz” dedi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi ile Tüm Yerel-Sen arasinda sosyal denge sözlesmesi protokol töreni gerçeklestirildi.

Manisa Büyüksehir Belediyesi hizmet binasi önünde düzenlenen törene Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek’in yani sira Tüm Yerel-Sen Genel Baskani Mücahit Dede, Tüm Yerel-Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Devrim Onur Erdag, Manisa Sube Baskani Recep Abatay ile Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü’nde görevli personeller katildi.

Protokol töreninde konusan Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Mimar Ferdi Zeyrek, “Bugün, siz kiymetli çalisma arkadaslarimizin refahini ve motivasyonunu artirmayi amaçladigimiz önemli ve güzel bir an için bir araya geldik. 31 Mart Seçimlerinde degerli mesai arkadaslarima bir söz vermistim. Bugün vermis oldugum bu sözü yerine getirmis olmanin mutlulugunu yasiyorum. Yetki alan Tüm Yerel-Sen ile imza altina alacagimiz Sosyal Denge Sözlesmesi ile çalisanlarimizin haklari konusundaki iyilestirmelerimizi elimizdeki imkâni en üst seviyede kullanacak biçimde gerçeklestirmis olacagiz” dedi.



“Ayrim olusturan anlayisa son verdik”

Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü’nde görevli bin memur ve sözlesmeli çalisanin sosyal denge tazminatini kadro ya da pozisyon ayirmaksizin yasal olarak belirlenmis olan miktarin tavan oraninda ödenecegini müjdeleyen Baskan Ferdi Zeyrek, “Büyüksehir Belediyemiz ve MASKI Genel Müdürlügümüzde çalisan sözlesmeli arkadaslarimiz sosyal dengelerini tavan rakamin yüzde 50’si oraninda aliyordu. Yönetici pozisyonunda olmayan memur arkadaslarimiz da yüzde 70’lik orandaydi. Ayrim olusturan bu anlayisa son vererek, hiçbir ayrim yapmaksizin tüm sözlesmeli ve memur çalisma arkadaslarimiz yasal en üst sinir olan yüzde 120 oraninda sosyal denge alacak” diye konustu.



“Manisa’miza en güzel hizmetleri ulastiracagiz”

Baskan Ferdi Zeyrek, “Mesai arkadaslarimizin sartlarinin iyilestirilmesi noktasinda çalismalarimizi sürdürecegiz. Onlar emeginin karsiligini alsin ki, yüzleri gülsün. Yüzleri gülsün ki, daha mutlu bir sekilde Manisa’miza hizmet verelim. Bu anlayisla hareket ederek, kiymetli mesai arkadaslarimizla el ele vererek, güzel Manisa’miza en güzel hizmetleri ulastiracagiz” ifadelerini kullandi.

“Baskanimiz bu konuda bize çok yardimci oldu”

Tüm Yerel Sen Genel Baskani Mücahit Dede ise, “Baskanimiz bu konuda bize çok yardimci oldu. Bu anlayisi bizim için çok degerliydi. Çünkü biz mesai arkadasiyiz. Esit bir sekilde yasal en üst sinirdan sözlesme yapildi. Bu sözlesmenin hazirlanmasinda emegi olan degerli bürokratlarimiza da sube baskanimiza da tesekkür ediyorum. Hepinize hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile