Manisa Kizilay Baskanligindan Yetim Çocuklar Için Kirtasiye Kampanyasi

Manisa Kizilay Baskanligindan Yetim Çocuklar Için Kirtasiye Kampanyasi

Türk Kizilay Manisa Il Merkezi Baskanligi, 2024-2025 egitim ögretim yili öncesinde, "Bir Çocugun Egitimi, Türkiye’nin Gelecegi" basligiyla, kentte bulunan yetim çocuklar için kirtasiye malzemeleri kampanyasi baslatildi.

Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü ve Türk Kizilay Manisa Il Merkezi Baskanligi tarafindan hayata geçirilen kampanya ile kentte bulunan yetim çocuklara 2024-2025 egitim ögretim yili öncesinde kirtasiye malzemeleri dagitilacak.

Kampanyaya katilmak isteyen vatandaslar, 1 ögrenci bedeli olarak, Türkiye Kizilay Dernegi’nin TR90 0001 0001 8800 0018 6860 99 numarali banka hesabina 750 Lira yatirarak destek olacaklar.

Türk Kizilay Manisa Il Merkezi Baskani Öner Gürsel, Türk Kizilay olarak her alanda vatandaslarin ve ülkenin hizmetinde olduklarini söyledi.



Baslatilan kampanya ile gelecek nesillerin daha güzel sartlarda egitim ögretim görmelerini hedeflediklerini belirten Gürsel, "Manisa Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügümüz ile baslatmis oldugumuz, ’Bir Çocugun Egitimi, Türkiye’nin Gelecegi’ projemiz ile Manisa’da yasayan yetim çocuklarimiza 2024-2025 egitim ögretim yili öncesinde destek olmak istedik. Türk Kizilay Manisa il merkezi olarak ülkemizin, milletimizin her zaman ve alanda yaninda oldugumuz gibi bu kampanya ile de ögrencilerimize destek olmak istedik. Hayirsever vatandaslarimizin destegiyle insallah kirtasiye malzemelerimiz yetim ögrencilerimize ulastirilacak ve hayirseverlerimizin sayesinde güzel bir egitim ögretim yili geçirecekler. Tüm vatandaslarimiza yapacak olduklari yardimlar için simdiden tesekkür ediyorum." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile