Manisa, Uluslararasi Vestel Manisa Yari Maratonu'na Hazirlaniyor

Manisa, Uluslararasi Vestel Manisa Yari Maratonu'na Hazirlaniyor

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Vestel isbirligiyle bu yil 3. kez düzenlenecek olan Uluslararasi Vestel Manisa Yari Maratonu’nun hazirliklari devam ediyor.

Bu yil 3.’sü düzenlenecek olan Uluslararasi Vestel Manisa Yari Maratonu hazirliklarinda gelinen son durum ve yapilacak çalismalar hakkinda Vestel Beyaz Esya’nin ev sahipliginde toplanti düzenlendi.

Toplantiya Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ulas Aydin, Basin Yayin ve Halkla Iliskiler Dairesi Baskani Zeynep Çetinkaya, Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Meliha Çavusoglu Kilinçlar, Ulasim Dairesi Baskani Hüseyin Üstün, Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Volkan Sert, sube müdürleri ve Vestel Beyaz Esya yetkilileri katildi.

Toplantida, uluslararasi sporcularin yani sira Türkiye’nin dört bir yanindan kosuculari Manisa’da bulusturacak organizasyonun sehrin tanitimi için önemine vurgu yapildi. Bu yil 19-20 Ekim tarihlerinde yapilacak olan maratonun tüm detaylari titizlikle degerlendirildi. Toplantida ayrica taslak program da masaya yatirildi. Toplanti sonrasinda Manisa Büyüksehir Belediyesi heyeti, Vestel Beyaz Esya fabrikasini ziyaret etti.

Maraton Hakkinda

Uluslararasi Vestel Manisa Yari Maratonu, 19-20 Ekim 2024 tarihinde kosulacak. Parkurlar; 21K Yari Maraton, 21K Takim Kosusu, 10K Kosusu, 5K Sirketler Kosusu, 5K ve Çocuk Kosusu’ndan olusacak. Maratona kayit olmak isteyen sporcular https://www.vestelmanisayarimaratonu.com/ adli internet sitesi üzerinden kayit yaptirabilecek. 21K, 10K ve 5K parkurlarina bireysel olarak; 5K Sirketler Parkuru’na ayni sirkette çalisan en az 5 kisiden olusan bir takim ile katilim saglanabilecek. 500 metre mesafeden olusan Çocuk Kosusu’na, 2-12 yas araligindaki çocuklar katilim saglayabilecek. 21K Takim Kosusu’na da en az biri kadin olmak üzere, 3 kisiden olusan bir takim ile katilim saglanacak.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile