Mardian Mall AVM'de LGS Tercih Danismanligi Hizmeti Vermeye Devam Ediyor

Mardian Mall AVM'de LGS Tercih Danismanligi Hizmeti Vermeye Devam Ediyor

Mardin Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan Liseye Geçis Sinavi tercih danismanligi için Mardian Mall AVM’de kurulan stant, ögrencilere ve velilere rehberlik etmeye devam ediyor.

28 Haziran - 17 Temmuz 2024 tarihleri arasinda, 10:00 - 17:00 saatleri arasinda açik olacak bu stantta, uzman egitimciler tarafindan sunulan danismanlik hizmeti ile ögrenciler, geleceklerini sekillendirecek en dogru tercihleri yapma firsati bulacaklari belirtildi.

Mardian Mall Alisveris Merkezi Pazarlama Müdürü Dilber Ecevit, “Dogru tercih, ögrencilerimizin gelecekteki basarilarinda büyük bir rol oynar. Bu nedenle, velilerimizi ve ögrencilerimizi, hayatlarinin bu önemli dönemecinde en dogru karari verebilmeleri için Mardian Mall’daki standimiza davet ediyoruz. Mardian Mall AVM’de, 10:00 - 17:00 saatleri arasinda hizmet verecek olan bu stantta, ögrencilerin ilgileri ve yetenekleri dogrultusunda en uygun okullar hakkinda bilgi sahibi olmalari saglanacak. Alisveris merkezi olarak sadece alisveris degil, ayni zamanda topluma deger katma misyonunu da benimsiyoruz. Mardian Mall AVM olarak, egitime verdigimiz önem ve ögrencilere sundugumuz bu rehberlik hizmeti ile hayatin her alanina dokunus yapiyoruz. Geleceginizi sekillendirmek için dogru tercih, dogru adres Mardian Mall AVM” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile