Mardin'de DEM'li Vekilin Yanginla Ilgili Provokasyonunu Vatandaslar Bozdu

Mardin'de DEM'li Vekilin Yanginla Ilgili Provokasyonunu Vatandaslar Bozdu

Mardin’de yanginla ilgili provokasyon yapmaya çalisan DEM Parti milletvekilinin oyununu köylüler bozdu.

Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kiliç, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Idris Tataroglu, Il Emniyet Müdürü Cebrail Bugday ve beraberindekiler, Mazidagi ilçesine bagli Yücebag Mahallesi’nde yangindan dolayi vefat eden vatandaslarin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yanginin oldugu ilk dakikadan itibaren Mazidagi ilçesinde bulunan, vefat edenlerin cenaze töreni ve taziyelerine katilan Vali Akkoyun’a vatandaslarin gösterdigi ilgiyi DEM’li milletvekilleri hazmedemedi.

Vali Akkoyun Yücebag Mahallesi’nde vatandaslarin taziyesine katilarak acilarina ortak oldugu sirada DEM Parti Mardin Milletvekili Saliha Aydeniz yanginla ilgili provokasyon yapmak istedi. Vali Akkoyun ve AK Parti Milletvekili Kiliç’in sagduyulu davranmasiyla DEM Parti’lilerin provokasyonu bosa çikarken, Yücebag Mahallesi sakinleri ve taziye sahipleri Vali Akkoyun’a sahip çikarak provokasyona izin vermedi. Yücebag Mahallesi’ndeki vatandaslar Vali’den özür dileyerek, "Bunlar bizden degil" dedi.

DEM Parti milletvekiline bagiran köylüler, "Burasi taziye evi buranin huzurunu bozmaya hakkiniz yok. Defolun gidin buradan" diyerek DEM Parti’lilere tepki gösterdi.

Daha sonra Vali Akkoyun’un yanina gelen köylüler ve taziye sahipleri, Vali ve AK Parti Milletvekilinden özür dileyerek, "Bunlar bizim köyden degil, sadece provokasyon için buradalar. Bunlari tanimiyoruz. Lütfen kusurumuza bakmayin. Bunlar bizim de huzurumuzu bozuyorlar" dediler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile