Mart Ayında Hangi Burcu Neler Bekliyor

Mart Ayında Hangi Burcu Neler Bekliyor

‘Burçların Efendisi’ lakabı ile ünlenen astrolog Egemen Töreli, Optimum Outlet Adana AVM'de düzenlenen "Astro Günleri"nde tüm burçlar yönünden mart ayının nasıl geçeceğinin ip uçlarını verdi.

Astrolog Töreli, Koç burçlarının 23 Mart sonrasında şanslarının yükseleceğini söyledi.

Boğa burcunun para akışının hızlanacağını vurgulayan Töreli, İkizler burcuna da tembelliği bırakmaları, ayaklarına gelecek fırsatları değerlendirmeleri önerisinde bulundu. Töreli, Yengeç burcuna mart ayının fırsatlar sunacağını belirterek, "22 Mart’ta toplumsal hayatınızın gerekliliklerini öne çıkarmakta ve beklenmedik statü ve sorumluluk değişiklikleri kapınızda olacak" dedi.

Aslan burcunun sıkıntılı bir dönemin ardından martla birlikte nefes alma günlerini yaşayacağını vurgulayan Töreli, ''Bu ay parada ani fırsatlar, işlerden beklenenin üstünde gelen bağlantılar mutlu edecek'' diye konuştu.

Başak burçlulara bu ay hızlı ve seri davranmalarını öneren Töreli, "Mars’ın Ay ile yakınlığı size yeni işler fırsatlar sağlayacak. Yeni projelere başlayacak ve geçmiş deneyimleriniz gibi başarılar elde edeceksiniz" yorumunda bulundu. Töreli, Terazi burcunun şansının 11 Mart'tan sonra döneceğini ifade etti.

Töreli, Akrep burcunun bu ay yaşamdan daha fazla keyif alacağını belirterek, "Acil durumlara karşı yeni yetenekler geliştirecek hamlelerle işi kavrayacaksınız. Etrafınızdaki bulutları dağıtmak için mücadeleci yapınız öne çıkacak. Merkür 12 Mart’ta gerilediğinde zaten bitti dediğin işlere projelere geri dönmek zorunda kalabilirsiniz o yüzden açık kapı bırakarak işleri sürdürünüz" önerisinde bulundu. Töreli, Yay burcunun stresinin artacağını ifade ederek, "Her şeyi kontrol altına almaya çalışmak yerine, dikkatli bir şekilde neler olduğunu gözlemleyin ve yol boyunca insan dinamikleri ve kendiniz hakkında bir şeyler öğrenin" tavsiyesinde bulundu.

Oğlak burcu için mart ayının karar verme süreci olduğunu, 23-29 Mart'ın da sıkıntıların biteceği dönem olacağını anlatan Töreli, Kova burçluların 27 Mart tarihinde dikkatli olmalarını önerdi. Balık burcu için Mart'ın kıpır kıpır güzel bir ay olacağının altını çizen Töreli'yi kadınlar büyük bir dikkatle dinledi.

Töreli'yi soru yağmuruna tutan kadınlar, ünlü astrologla birebir görüşme ve kendilerine özel yorumlarını dinleme fırsatı da buldular .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile