MASKI'nin Sarigöl Yatirimi Hizmet Için Gün Sayiyor

MASKI'nin Sarigöl Yatirimi Hizmet Için Gün Sayiyor

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü bereketli Gediz ve Bakirçay Havzalarini korumak için yatirimlarina hizla devam ederken Sarigöl ilçe merkezi için insa ettigi atiksu aritma tesisinde betonarme imalatlar da tamamlandi ve teknik donanim ile ekipmanlarin montaj çalismalarina baslandi.

MASKI Genel Müdürlügü, çevreci yatirimlarla Manisa’nin dogasini korumak için çalismalarina devam ediyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde yürütülen çalismalar çerçevesinde Sarigöl Atiksu Aritma Tesisi ilçeye hizmet için artik gün sayiyor. 55 milyonluk tesiste, betonarme imalatlarin tamamlanmasinin ardindan teknik donanim ve ekipmanlarin montajlarina baslandi.

Sarigöl merkeze yakin 17 kirsal mahallenin de faydalanacagi tesis, Gediz Nehri’nin temizlenmesinde büyük öneme sahip olacak ve günlük 2 bin 800 metreküp evsel nitelikli atiksu aritilacak.

Çalismalar hakkinda bilgi veren Yatirim ve Insaat Daire Baskani Hilmi Serkan Emir, “Sarigöl ilçemiz için önemli bir yatirim hayata geçiriliyor. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün vizyonu ile ilçemizde hayata geçirecegimiz Atiksu aritma tesisinde çalismalar artik yapinin ve tesisin çalismasini saglayacak teknik donanimlar ve ekipmanlarin montaji ile devam ediyor. Çevre düzenlemelerinin ardindan tesisimiz ilçemize hizmet vermeye baslayacak. Çalismalarda son asamada oldugumuzu belirtmek isterim. Gediz ve Bakirçay Havzalarinin, bereketli topraklarimizin korunmasi noktasinda yürüttügümüz proje ile gelecek nesillere daha yasanabilir bir Manisa birakma hedefindeyiz. Yaptigimiz yatirimlar sadece Manisa’mizi degil, Ege Bölgesi’ni de koruyacak nitelikte” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile