Masterchef Duygu'nun Esra Erol'a katıldığı ortaya çıktı!

Masterchef Duygu'nun Esra Erol'a katıldığı ortaya çıktı!

Masterchef'in son bölümünde yarışmacılardan Duygu Acarsoy'un hikayesi tüm Türkiye'yi şoke etmişti...

Takım kaptanlığı için yarışıldığı sırada Duygu Acarsoy'un itirafları hem izleyicileri hem de şefleri oldukça etkiledi. Nişanlısı tarafından aldatıldığını ve nişanlısının birlikte olduğu kızdan bunu öğrendiğini söyleyen Duygu Acarsoy, daha önce evliliğinde de şiddet gördüğünü, dolandırıldığını ve aldatıldığını açıklamıştı. Masterchef Duygu hakkında herkesi şoke eden bir gerçek daha ortaya çıktı. Meğer Masterchef Duygu, evliliğinde yaşadıkları nedeniyle Esra Erol'un programına katılmış.

Masterchef'te Mehmet Şef'in Duygu'ya soru sorması üzerine acı gerçek ortaya çıktı. Gözlerinin kırmızılığına dikkat çeken Mehmet Şef, Duygu'ya ne olduğunu sordu. MasterChef yarışmasının güçlü ismi Duygu ise yaşadıklarını anlattı.

İlk olarak yarışmadayken nişanlısı tarafından aldatıldığını anlatan Duygu, daha önce de ailesinin onaylamadığı bir evlilik yaşadığını söyleyerek, 'Uzun süre şiddet gördüm.' dedi.

'Aldatıldığıma çok üzülmedim, özgüvenimin boşa çıkmasına üzüldüm' diyen Duygu eski eşiyle ilgili de Türkiye'nin kanayan yarasına parmak bastı.

Duygu Acarsoy, Mehmet Şef'in eski ilişkisinde yaşadıklarını sorunca, Duygu şunları söyledi; 'Şöyle insanlar bence ders alsın. O insana çok güvendim. Ailemin onaylamadığı bir evlilikti. 5 tane sabıkası varmış. Beni de dolandırdı. Üzerime var olan ev ve arabanın hepsi gitti. Evliliğimin ilk günü dayak yedim. Uzun süre şiddet gördüm.

Ben ayrıldım 14. gün. Benim en yakın arkadaşımla evlendi. Kız daha sonra televizyon programlarına çıktı.' diyerek canlı yayında duygusal anlar yaşadı. Dün akşam ekrana gelen bölümde de nişanlısı tarafından aldatıldığını açıklayan Duygu, 'burada yarışmadayken bir kız aradı 'nişanlın seni aldattı' dedi. Nişanlıma sordum 'doğru mu' diye o da aldattığını kabul etti.' ifadelerini kullandı.

Masterchef Duygu'nun Esra Erol'a katıldığı ortaya çıktı!

ESRA EROL'A ÇIKMIŞ

Duygu'nun bu açıklamaları çok konuşulurken, Masterchef Duygu'nun Esra Erol'a katıldığı ortaya çıktı. Duygu Acarsoy'un eski eşi Orhan Bey'in, Duygu Acarsoy'u uğruna bıraktığı Merve Hanım 2018 yılında Esra Erol'a katılmış.

Merve Hanım canlı yayında, Duygu Acarsoy'a yaptıklarının aynısını kendisine yaptığını ve dolandırıldığını çocuğunu görmediğini söyledi. Duygu Acarsoy ise açıklamasında 'Evliliğimin bitmesinin nedeni Merve'dir. Merve benim çocukluk arkadaşım. Hatta benim kuzenim Anıl ile flört ediyordu. Ancak ben eski eşim Orhan'dan boşandıktan 14 gün sonra davullu zurnalı bir düğünle eski eşim olan Orhan'la evlendi' demiş.

29 Mayıs 2012 tarihinde boşandığını söyleyen Duygu Acarsoy'a yanıt olarak Merve Hanım 'Ben Orhan ile Duygu'nun evli olduğunu bilmiyordum. Özel bir muhabbetim olmadı' ifadelerini kullanmış.

Öte yandan Merve Gül, Duygu ile Orhan'ın formalite bir evlilik yaptığını ve ticaret ilişkilerini olduğunu iddia etmiş ancak Duygu tüm bunları reddetmiş.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile